Suşehri Birinciliği Kutladı

Uydu yayını yapan bir televizyon tarafından gerçekleştirilen 'İlçeler Yarışıyor' programında birinci olan Suşehri, Erzincan karayolu üzerinde bulunan çay bahçesinde birinciliğini kutladı.

Suşehri Birinciliği Kutladı
  Sivas ' ın 16 ilçesinin , Kültür , Sosyal ve folklor gösterilerinin tanıtımı ile yapılan her hafta bir ilçenin yarışmacı olarak katıldığı TV 58 kanalında yayınlanan ' İlçeler Yarışıyor ' programının finali İstanbul Bağcılar Belediyesi Olimpik Spor Salonu ' nda yapılmıştı . İlçelerde yapılan çekimlerde , ilçelerin kültürel ve sosyal etkinlik tanıtımlarını yapan bayanlarında katıldığı ilçeler yarışıyor yarışma final programının birincisi 16 . 4 puanla Suşehri ilçesi seçilmişti . Suşehri Tertip Komitesi tarafından organize edilen programa Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel , Suşehri İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Yüzbaşı İlker Şimşek , Suşehri Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güler , resmi daire amirleri , siyasi parti başkanları ve vatandaşlar katıldı .
Erzincan karayolu üzerinde bulunan çay bahçesinde düzenlenen kutlama programında ' İlçeler Yarışıyor ' birinciliğini almanın coşkusunu yaşayan Suşehrililer doyasıya eğlendi . TV 58 kanalında yayınlanan ' İlçeler Yarışıyor ' programının birinciliğinden dolayı Suşehri adına birincilik plaketini Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel aldı .
Programda kısa bir konuşma yapan Sel , " Bu plaketi Suşehri halkı adına aldık ve bu birinciliği aldığımız için çok mutluyuz . Program süresince bizleri yalnız bırakmayan ve desteklerini eksik etmeyen tüm vatandaşlara teşekkür ederiz " dedi .
Suşehri ilçesinin tanıtımındaki görüntülerde Suşehri yöresel oyunlarını tanıtan Suşehri folklor ekibine ilçe idarecileri tarafından çeşitli hediyeler verildi .
Ayrıca kutlama programında Melek Kuzucu ve Yasin Yüksel adlı çiftinin nikahı kıyıldı .