Serdaroğlu Köyüspor 'Boğa' Aşkına

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Karapınar Beldesi'nde düzenlenen Karapınar Geleneksel 6

Serdaroğlu Köyüspor 'Boğa' Aşkına
  Zonguldak ' ın Çaycuma ilçesine bağlı Karapınar Beldesi ' nde düzenlenen Karapınar Geleneksel 6 . Şemsi Denizer Futbol Turnuvası çeyrek final müsabakasında Çukur Köyüspor ile karşılaşan Serdaroğlu Köyüspor , maçı 3-1 yenerek , yarı finale yükseldi .
Karapınar Şemsi Denizer Stadı ' nda oynana çeyrek final müsabakalarının son maçında Serdaroğlu Köyüspor ile Çukur Köyüspor karşı karşıya geldi . Serdaroğlu Köyüspor ' ' den Cem , Hakan ve Ercüment ' in gollerine , Çukurspor ' dan İbrahim karşılık verdi . Zevkli ve çekişmeli geçen müsabakayı kazanan Serdaroğlu Köyüspor takımı , yarı finale çıkan son takım oldu . Gökçehatipler ( Serdaroğlu ) Köyü Muhtarı Seyfi Sefer , bu yıl ki turnuvada çok iddialı olduklarını belirtirken , turnuvanın şampiyonluk ödülü olan boğayı alacaklarına inandığını kaydetti . Turnuvanın şampiyon olması halinde görülmemiş bir kutlama vaat eden Muhtar Sefer , " Bu sene hedefimiz boğayı almak . Bunu köyümüzün adını duyurmak için başarmak zorundayız . Çok iyi bir takım kurduk . Şampiyonluk kupasını da , boğayı da kazanacağımıza inanıyorum . Eğerki kupayı alırsak da , bu takımı ve köyümüzü herkes tanıyacak , bilecek . Çünkü görülmemiş bir şampiyonluk kutlaması yapacağız " dedi . Muhtar Sefer , köy halkını da çekişmeli geçen müsabakaları kaçırmamaları ve takımı yalnız bırakmamaları konusunda da uyardı .
4 Temmuz Pazar günü saat 18 . 00 ' de Yeniköyspor ile karşılaşacak olan Serdaroğlu Köyüspor , maçı kazanması veya kaybetmesi halinde 11 Temmuz Pazar günü şampiyonluk yada üçüncülük maçına çıkmaya hak kazanacak .
Öte yandan turnuvada şampiyon olan takıma boğa , üçüncü olan takıma ise koç hediyesi verilecek .