Samsung Epic 4G

Samsung Epic 4G ile eğlenceli anlar bizleri bekliyor.

  HTC EVO 4G modeliyle abonelerine 4G destekli telefon sunmaya başlayan Sprint Nextel , telefon listesine 4G yeteneğine sahip yeni bir model daha ekliyor ; Samsung Epic 4G . Gü ; ney Kore merkezli ü ; reticinin ' oturma odasındaki eğlenceyi avucunuza geliyor ' sloganıyla hazırladığı QWERTY tuş takımına sahip telefon , gü ; ç ; lü ; ö ; zellikleriyle dikkat ç ; ekiyor .

4-inç ; bü ; yü ; klü ; ğü ; nde Super AMOLED kapasitif dokunmatik ekrana sahip olan 155 gram ağırlığındaki telefon , dokunmatik ekranı kızaklı tuş takımı ile tamamlıyor . Galaxy S modelinde de kullanılan , Hummingbird kod adlı 1GHz Cortex A8 işlemcisinden gü ; ç ; alan ve 512MB RAM ile donatılan telefon , yü ; z tanıma ö ; zellikli 5MP kamera ile geliyor .

Power LED flash desteğine sahip olan ve 720p video kaydı gerç ; ekleştirebilen kamera ile birlikte dijital pusula , 6 yö ; nlü ; hareket sensö ; rü ; ve GPS gibi ö ; zelliklere sahip olan Epic 4G , EVDO Rev . A , WiMAX , 802 . 11n ve Bluetooth 2 . 1 gibi iletişim teknolojilerine destek verirken , Android 2 . 1 işletim sisteminin gelişmiş sosyal ağ yetenekleriyle birlikte geliyor .

WiMAX ile teorik download hızı 10Mbps olan Samsung Epic 4G , DLNA desteği ile uyumlu cihazlara medya gö ; nderebiliyor ayrıca Samsung Social Hub ö ; zelliği ile sosya ağ erişimleri ç ; ok daha kolay bir şekilde gerç ; ekleştirilebiliyor . Sprint tarafından ö ; nü ; mü ; zdeki aylarda kullanıma sunulması beklenen Samsung Epic 4G ' nin fiyatı ise henü ; z belli değil .

Donanımhaber