Mesut İngiltere maçında şov yaptı

Dünya Kupası 2. tur karşılaşmasında Almanya'nın İngiltere'yi 4-1 yendiği maçta Mesut şov yaptı. Takım arkadaşları tarafından övgüler alan Mesut yere göğe sığdırılamadı...Mesut Özil, "Bu takımla gurur duyuyorum. Bu performansla yenemeyeceğimiz rakip yok" dedi.

Mesut İngiltere maçında şov yaptı
  Dü ; nya Kupası 2 . tur karşılaşmasında Almanya ' nın İngiltere ' yi 4-1 yendiği maç ; ta Mesut şov yaptı . Takım arkadaşları tarafından ö ; vgü ; ler alan Mesut yere gö ; ğe sığdırılamadı . . . Mesut Ö ; zil , ' Bu takımla gurur duyuyorum . Bu performansla yenemeyeceğimiz rakip yok ' dedi .

İngiltere ' yi 4-1 ' lik farklı skorla mağlup eden Almanya Milli Takımı ' nda yine muhteşem bir futbol ortaya koyan Mesut Ö ; zil , ' Bu takımla gurur duyuyorum . Bu performansla yenemeyeceğimiz rakip yok ' dedi .


Almanya ' nın İngiltere ' yi 4-1 ' lik skorla geç ; erek Dü ; nya Kupası ' nda son 8 takım arasında adını yazdırması Almanya ' yı sevince boğdu . Almanya ' da adeta sevinç ; coşkularıyla hayat durdu . Oto konvoylarıyla sadece şehirlerde değil kasaba ve en kü ; ç ; ü ; k kö ; ylerde bile saatlerce turlar atıldı . İç ; kilerin su gibi aktığı Almanya ' da ellerinde bayraklar ve sarı-siyah-kırmızı renklerle sü ; slü ; otomobillerden bitmek tü ; kenmek bilmeyen korna sesleriyle bü ; yü ; k bir coşku yaşandı .

MESUT GURURLU

Maç ; ta ikinci golü ; n asistler arasında yer alan ve dö ; rdü ; ncü ; golü ; de kendi ceza sahası ö ; nü ; nden aldığı topla mü ; thiş bir deparla rakibini geç ; ip Mü ; ller ' e adeta ' al da at ' dercesine pas veren Mesut Ö ; zil karşılaşma sonrası , ' Bu takımla gurur duyuyorum . Kazandığımız iç ; in ç ; ok mutluyum . Ö ; nü ; mü ; ze kim gelirse gelsin yenmek iç ; in oynayacağız . Takımın gü ; cü ; ne , kapasitesine gü ; veniyorum . Arkadaşlık ise takım iç ; inde ç ; ok ç ; ok iyi ' diye konuştu .

ACISINA YARDIMCI OLDULAR

Maç ; ı naklen yayınlayan ARD Televizyonuna konuşan Mesut Ö ; zil , ' Babaannemin ö ; lü ; mü ; beni ç ; ok ü ; zdü ; . Fakat arkadaşlarım bana bu acılı gü ; nlerimde ç ; ok yardımcı oldular . Acımı hafifletmek iç ; in ellerinden gelen her şeyi yaptılar . Destek verdiler . Başta futbolcu arkadaşlarım olmak ü ; zere teknik yö ; netim ve idarecilerimize ç ; ok teşekkü ; r ediyorum ' dedi .

' HEDEF DÜ ; NYA ŞAMPİYONLUĞU '

Ö ; zil , sö ; zlerini şö ; yle sü ; rdü ; rdü ; :

' Takım olarak Dü ; nya Şampiyonu olmak istiyoruz . Bu nedenle rakibimiz kim olursa olsun farketmez . İngiltere karşısında neler yapabileceğimizi gö ; sterdiğimiz futbol ve attığımız 4 golle gö ; sterdik . Fakat asıl şimdi ç ; ok dikkatli olmamız gerekiyor . Sadece bir maç ; kazandık . Bunun iç ; in şımarmamalıyız Gelecek maç ; a daha iyi hazırlanmamız gerekir . Almanya ' yı daha da sevince boğmak arzusundayız . Tü ; m Almanyadaki coşkuyu dü ; şü ; nebiliyorum . '

TAKIM KAPTANI BALLACK ' TAN Ö ; VGÜ ;


Almanya ' nın orta sahasında oyun kurucu olarak her geç ; en gü ; n dahada başarılı olan Mesut Ö ; zil iç ; in milli takımın kaptanı Ballack ' tan ö ; vgü ; ler yağdı . . Alman milli takımında sakatlığı nedeniyle Gü ; ney Afrika ' da kadroda olamayan takım kaptanı Michael Ballack , ' Tü ; m takım ç ; ok başarılı bir futbol gö ; sterdi . Bu oyunu ve bu farklı galibiyeti doğrusu beklemiyordum . Mü ; ller ile Mesut takımın en iyileriydi . Mesut yine bu maç ; ta da meziyetlerini sergileyip ç ; ok ü ; stü ; n bir performans gö ; sterdi . Mesut ' un bu futbolunu devam ettireceğine inanıyorum ' dedi

' MESUT ZEVK VERİYOR '

ARD Televizyonunda maç ; ı yorumlayan Mö ; nchengladbach ve Real Madrid formalarını giyen Almanların eski futbol duayeni Gü ; nter Netzer de , ' Mesut yine dö ; ktü ; rdü ; . Sahada her yerde o vardı . Son golde attığı depar ve verdiği şık gol pasıyla ayakta alkışlanmalı . Onu seyretmekten zevk alıyorum . Yılların tecrü ; beli futbolcuları İngiliz takım kaptanı Gerard ve Lampard karşısında ç ; ok ç ; ok ü ; stü ; n oyun oynadı . Bu genç ; dahada bizi mesut edecek ' dedi .

MULLER ' DEN MESUT ' A TEŞEKKÜ ; R

Maç ; ta iki gol kaydeden 20 yaşındaki Thomas Mü ; ller de dö ; rdü ; ncü ; golü ; n hazırlayıcısı Mesut Ö ; zil ' e teşekkü ; r ederek ' Mesut topu ö ; yle gü ; zel ç ; ıkardıki bana sadece topu kaleye gö ; ndermek , dü ; ştü ; . Ç ; ok mutluyuz ' diye konuştu .