İspanya basını Ronaldo'ya göz dağı verdi

İspanyol basını, Dünya Kupası 2. turunda İspanya'nın eşleştiği Portekiz'in Real Madridli futbolcusu Cristiano Ronaldo'yu ''düşman'' ilan etti.

İspanya basını Ronaldo'ya göz dağı verdi
  2010 Dü ; nya Kupası ' nda dü ; n Şili ' yi 2-1 yenerek , gruptan lider ç ; ıkan İspanya Milli Takımı ' ndan yeniden umutlanmaya başlayan İspanyol basınında Marca gazetesi , ' ' Cristiano hazırlan ' ' başlığıyla manşetten verdiği habere , iç ; sayfasında da ' ' Dü ; şman Ronaldo ' ' başlığını attı . İspanya ' nın gruptan birinci ç ; ıkarak , ilk hedefini gerç ; ekleştirdiğini yazan Marca , İniesta ve Villa ' nın takımın en iyileri olduğunu kaydetti . Gazete , Portekiz ' in gü ; ç ; lü ; bir rakip olduğunu , şimdiye kadar hiç ; gol yemediğini de vurguladı .

AS gazetesi de ' ' Grup şampiyonu! ' ' başlığını ö ; n plana ç ; ıkartırken , ' ' İspanya , kişisel becerilerini kullanarak Şili ' yi geç ; iyor ' ' diye yazdı . ' ' Cristiano hazırlan ' ' başlığıyla verilen başmakalede ise ' ' Ronaldo , biliyorsun ki sana hayranım , Don Kişot ' un Mancha ' sında doğmuşsun gibi sana hayranım , ama kader bizi salı gü ; nü ; karşı karşıya getirecek , sadece bir kere olsun kaybetmeni istiyorum ' ' ifadelerine yer verildi .

Ü ; lkenin diğer gazetelerinden El Pais ' te , ' ' İspanya kendini yeniden bulutların ü ; zerinde hissedebilir . Bü ; yü ; k bir Şili ' yi geç ; tik ve Brezilya ile karşılaşmayı şimdilik ö ; nledik ' ' , El Mundo ' da , ' ' Şili karşısında zorlanan , işkenceye tahammü ; l edebilen İspanya , Ronaldo ile karşılaşacak ' ' , La Razon ' da ise ' ' İspanya uç ; uyor , şimdi sıra Ronaldo ' da . Şili daha iyi oynadı , ama iki gol hediye etti ' ' yorumları yer aldı .

İspanya Milli Takımı Teknik Direktö ; rü ; Vicente Del Bosque , maç ; sonrası aç ; ıklamalarında , ' ' Rakibin Brezilya yerine Portekiz olması beni rahatlatmıyor . Ç ; ok zor bir maç ; olacak ' ' dedi .

İspanya ' nın eski teknik direktö ; rü ; Luis Aragones de ' ' İspanya ' nın yavaş yavaş futbolunu dü ; zelttiğini , ancak istenilen dü ; zeye henü ; z gelinmediğini ' ' ifade etti .

Ö ; te yandan Portekiz basını da İspanya ile eşleşmelerini , ' ' Dü ; nya Kupası ' nda İberya dü ; ellosu ' ' ifadesiyle yansıtırken , ' ' İspanya ' nın gü ; ç ; lü ; ve kimsenin karşılaşmak istemeyeceği bir takım olduğu ' ' na dikkati ç ; ekti . Fotomaç ;