Hollanda'dan korkmuyorum!

2010 Dünya Kupası 2. Tur mücadelesinde Slovakya ile Hollanda karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesinde Slovakya teknik direktörü Vladimir Weiss basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Hollanda'dan korkmuyorum!
  2010 Dü ; nya Kupası 2 . Tur mü ; cadelesinde Slovakya ile Hollanda karşı karşıya gelecek . Karşılaşma ö ; ncesinde Slovakya teknik direktö ; rü ; Vladimir Weiss basın mensuplarının sorularını yanıtladı .

Slovakya ile Hollanda ' nın karşı karşıya geleceği maç ; ile ilgili aç ; ıklamalarda bulunan Slovakya Milli Takımı teknik direktö ; rü ; Vladimir Weiss , Hollanda karşısında kazanmaları iç ; in daha ö ; nce oynadıkları karşılaşmalardan daha ü ; stü ; n bir performans gö ; stermeleri gerektiğini sö ; yledi .

Slovakya , İtalya ile oynadığı ve 2 . tura adını yazdırdığı karşılaşmada ü ; st dü ; zey bir performans sergilemiş ve Slovakya takımı teknik direktö ; rü ; Weiss her geç ; en maç ; ta daha iyi oynadıklarını sö ; ylemişti .

Hollanda ile oynayacakları maç ; ö ; ncesi aç ; ıklamalarda bulunan Weiss : ' Gerç ; ekten performansımızı daha ü ; st seviyeye ç ; ıkarmalıyız . En azından İtalya maç ; ındaki gibi direnç ; li bir oyun oyrtaya koyarsak kazanma şansımız daha da yü ; ksek olacaktır . ' dedi .

Weiss : ' Futbolda mucizeler elbette oluyor ancak biz her şeye rağmen iyi bir oyun ortaya koymak zorundayız . Ç ; ü ; nkü ; karşımızdaki rakip gerç ; ekten ciddiye alınması gereken futbolculardan kurulu bir ekip . ' aç ; ıklamasını yaptı .

Vladimir Weiss , Hollanda ' nın sakatlıktan yeni kurtulan yıldızı Arjen Robben iç ; in ise onun dü ; nya ç ; apında bir futbolcu olduğunu , oyun planlarını onu durdurmak ü ; zerine kurmayacaklarını sö ; yleyerek sö ; zlerini noktaladı . Sporx