Güllük'te Festival Başlıyor

Milas'a bağlı Güllük beldesinde bu yıl 18'incisi düzenlenecek Hermiyas Deniz Şenlikleri 1 Temmuz'da başlıyor.

  Güllük Belediyesi geleneksel Hermiyas Deniz Şenlikleri 1 Temmuz Kabotaj Bayramı ' nda başlıyor . 4 gün sürecek festival boyunca kültür sanat etkinliklerinin yanı sıra ünlü sanatçıların da sahne alacağı konser düzenlenecek .
Sunuculuğunu Nilay Dorsa ' nın yapacağı 18 . Hermiyas Deniz Şenliği ve Balıkçılık Festivali ' nin ilk gününde Güllük İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından hazırlanan etkinlikler gösterilecek . İkinci gün de İstanbul Halk Tiyatrosu " Alevli Günler " de gündelik hayatın hepimize aşina gerçeklerini yaşam dolu bir kahkaha ve zekice bir göz kırpmayla sergiliyor .
İstanbul Halk Tiyatrosu ' nun oyunu " Alevli Günler " tiyatroseverleri hem düşünmeye hem de gözlerinden yaş gelinceye dek gülmeye davet ediyor . Komedi türündeki oyunu Irmak Bahçeci yazdı , Yıldıray Şahinler yönetiyor . " Alevli Günler " Cem Davran , Erkan Can , Levent Üzümcü , Bahtiyar Engin ve Tuğçe Kıltaç ' ı bir araya getiriyor .
Oyunda , Cem Davran , öldükten sonra yakılmayı vasiyet eden bir şaman profesörü canlandırırken , Erkan Can da pek çok farklı rolle karşımıza çıkıyor .
Şenliğin üçüncü gününde Magic Step Dans Grubu ' nun gösterilerinin ardından ünlü sanatçı Niran Ünsal sevenleriyle buluşacak .
Şenliğin dördüncü ve son gününde Zülfü Livaneli sahne alacak .