Erdoğan: Hastane temelini 2010'da atacağız

AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, Zonguldak'ta yapımı devam eden çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Ereğli'ye yapılması planlanan 400 ya

  AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan , Zonguldak ' ta yapımı devam eden çalışmalarla ilgili bilgiler verdi . Ereğli ' ye yapılması planlanan 400 yataklı hastanenin temelini 2010 yılı sonuna kadar atmak istediklerini ifade eden Erdoğan , çalışmalarda herhangi bir engelin söz konusu olmadığını , sadece bürokratik işlemlerin devam ettiğini söyledi .

Ereğlili iş adamı Recep Baydan ' ın oğlu Emrah Baydan ' ın düğününe katılan Erdoğan , Ereğli ' ye yeni hastane yapılması konusundaki çalışmalar hakkında bilgi verdi . 2010 yılının sonlarına doğru hastanenin temelinin atılacağını ifade eden Erdoğan , " Her şey den önce Anakara boyutu var , Sağlık Bakanlığı boyutu var , bir Toplu Konut boyutu var . Bir de Ereğli Belediyesi ile yapılan protokol boyutu var . Yer konusunda bayağı yoğun çalışmalarımız oldu . Taslak proje çizildi . Hedefimiz bu yıl sonunda hastane temelini atmaktır . Plan onaylandıktan sonra Ereğli Belediyesi ile yapılan bütün protokoller çerçevesinde Toplu Konut İdaresi ' nden hem ödenekler hem de diğer işlemler hızlı bir şekilde yürüyecektir . " dedi .