Ceyhan Mumcu: Abimi MOSSAD öldürdü

Faili meçhul cinayete kurban giden Gazeteci Uğur Mumcu'nun kardeşi Ceyhan Mumcu “PKK-MOSSAD bağlantısını ortaya çıkaran ağabeyimi MOSSAD öldürdü” diye konuştu.

  Faili meç ; hul suikasta kurban giden gazeteci Uğur Mumcu ' nun kardeşi Ceyhan Mumcu , &ldquo ; PKK-MOSSAD bağlantısını ortaya ç ; ıkaran ağabeyimi MOSSAD ö ; ldü ; rdü ; &rdquo ; dedi . Eski Bakan Vehbi Dinç ; erler ve eski Van Valisi Hikmet Tan da ; Ö ; zal ' ın , Gaffar Okkan ' ın ve Eşref Bitlis ' in ö ; lü ; mlerinde dış gü ; ç ; lerin parmağı olduğuna işaret etti . . .

Adalet Bakanı Sadullah Ergin ' in , artan terö ; r olayları ile ilgili 90 ' lı yıllardaki Eşref Bitlis ve Uğur Mumcu suikastı gibi faili meç ; hul cinayetlere atıfta bulunarak , 8 . Cumhurbaşkanı Turgut Ö ; zal ' ın ö ; lü ; mü ; iç ; in &ldquo ; Şü ; pheli&rdquo ; demesi , terö ; r ö ; rgü ; tü ; nü ; n derin gü ; ç ; odakları ile bağını bir kez daha gü ; ndeme getirdi . Vakit ' e konuşan dö ; nemin siyasileri , 90 ' lı yılları aydınlatmanın terö ; rle mü ; cadelenin de bir gereği olduğunu ifade ettiler .

DİNÇ ; ERLER : ' TERÖ ; RÜ ; BİTİRECEĞİM ' DEDİ , HEDEF OLDU


Anavatan Partisi kurucularından eski Milli Eğitim Bakanı Vehbi Dinç ; erler , Ö ; zal ' ın da tıpkı bugü ; nkü ; hü ; kü ; met gibi PKK terö ; rü ; nü ; bitirme konusunda kararlı bir tavır iç ; ine girdiğini ifade ederek , &ldquo ; Rahmetli Turgut Ö ; zal ö ; lmeden ö ; nce , ' Kü ; rt sorununu ç ; ö ; zeceğim ' demişti . Onun bu tavrı birtakım ç ; evreleri rahatsız etti . Muhtemelen de bu nedenle suikasta hedef oldu . Fakat bunun ispatı ç ; ok zor . Ö ; zal ' ın kendisi bile 1988 ' de maruz kaldığı suikast girişimini aydınlatamadı . Yurtiç ; inde ve yurtdışında araştırmalar yaptırdı , bir sonuca ulaşamadı&rdquo ; dedi . Dinç ; lerler , terö ; rü ; n bitirilmesi iç ; in terö ; r ö ; rgü ; tü ; nü ; n derin bağlantılarının ç ; ö ; zü ; lmesinin şart olduğunu ifade etti .

TAN : DEVLET-MİLLET KAYNAŞMASI BİRİLERİNİ RAHATSIZ EDİYOR


OHAL dö ; neminde Van Valisi olarak gö ; rev yapan ve terö ; r saldırısına hedef olan Hikmet Tan da Ö ; zal ' ın terö ; rü ; bitirmek iç ; in yapak istediği &ldquo ; aç ; ılım&rdquo ; nedeniyle hedef seç ; ildiğini dü ; şü ; ndü ; ğü ; nü ; sö ; yledi . Tan , &ldquo ; 90 ' lı yıllar Tü ; rkiye iç ; in tam bir muammadır . Bö ; lge halkının devletiyle kaynaşması iç ; in ç ; aba gö ; steren herkes bir şekilde hedef oldu . Ö ; zal da , AK Parti hü ; kü ; meti gibi terö ; r sorununu bitirmek iç ; in radikal kararlar almıştı . Gaffar Okkan Diyarbakır halkı tarafından baba gibi seviliyordu , katledildi . Bu dö ; nedeki faili meç ; hul cinayetlerin ve ö ; lü ; mlerin aydınlatılamaması , iç ; erde ve dışarıda Tü ; rkiye ' nin terö ; r belasından kurtulmasını istemeyen gü ; ç ; lerin var olduğunu gö ; steriyor . Devlet ile milleti kaynaştıracak insanlar hedef oluyor . Valiliğim sırasında hü ; kü ; metin demokratik aç ; ılım politikalarının benzerini ben başlatmıştım . Bu nedenle terö ; rist saldırıya maruz kaldım&rdquo ; diye konuştu .

MUMCU : &ldquo ; SUİKASTLAR MOSSAD İŞİ&rdquo ;

Faili meç ; hul suikasta kurban giden Uğur Mumcu ' nun kardeşi Ceyhan Mumcu ise , &ldquo ; 90 ' lı yıllar Tü ; rkiye ' nin siyasi olarak adeta depremli yıllarıdır . Bu koşullarda aydınlar , siyasetç ; iler kendi siyasi gö ; rü ; şlerinin tam aksi noktalara savruldular . Bunda da ABD ve İsrail ' in parmağı var . PKK&ndash ; MOSSAD bağlantısını ç ; ıkaran ağabeyimin MOSSAD tarafından ö ; ldü ; rü ; ldü ; ğü ; nü ; dü ; şü ; nü ; yorum . Eşref Bitlis ' in ö ; lü ; mü ; de aynı şekilde kaza değildi . Irak ' ı işgal eden ABD , MOSSAD ' ı kullanarak Tü ; rkiye ' de de birç ; ok suikast tertipletti . Tü ; rkiye ' de siyaseti dizayn etti&rdquo ; şeklinde konuştu .


İhlassondakika