Başkan Tahmazoğlu, Basınla Buluştu

Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, basın mensupları ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

  Kırkayak Antep Evi ' nde düzenlenen yemeğe Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ' nun yanı sıra başkan yardımcıları , Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti ( GGC ) Onursal Başkanı Nuri Sabırsız , Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Sabri Kocaman , Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Orhan Kızılaslan , Anadolu Basın Birliği Gaziantep Şube Başkanı İsmet Atar , yerel gazete ve televizyon sahipleri ile kentte görev yapan ulusal basın temsilcileri katıldı .
Kısa bir konuşma yapan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu , ekip olarak çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek , " İlçemizde 25 yeni park daha yapıyoruz . 28 mahallede kilit taşı döşeme çalışmamız sürüyor . Rutin belediye hizmetleri yanında sosyal ve kültürel etkinlikler de düzenliyoruz . 7-11 Temmuz tarihleri arasında Uluslararası Halk Oyunları Festivali düzenleyeceğiz . Festival kapsamında Ferhat Göçer ve Mustafa Ceceli konserleri de olacak " dedi .
GGC Başkanı Abdullah Sabri Kocaman , Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Orhan Kızılaslan ve Anadolu Basın Birliği Gaziantep Şube Başkanı İsmet Atar da , basın mensuplarını bir araya getirdiği ve Gaziantep ' e yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Mehmet Tahmazoğlu ' na teşekkür ettiler .