Üskül'den 'İşbirliği' Çağrısı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Zafer Üskül, Mersin'de insan hakları alanında yapılan çalışmalara yenilerinin eklenmesi adına kentin tüm dinamikleriyle işbirliği yapacaklarını söyledi

Üskül'den 'İşbirliği' Çağrısı
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Zafer Üskül, Mersin'de insan hakları alanında yapılan çalışmalara yenilerinin eklenmesi adına kentin tüm dinamikleriyle işbirliği yapacaklarını söyledi.
Aynı zamanda da Mersin Milletvekili olan Üskül, 'Valiler Kararnamesi' ile birlikte Samsun'dan Mersin'e adana Hasan Güzeloğlu'nu makamında ziyaret ederek, kendisine yeni görevi nedeniyle başarı dileklerini iletti. Üskül, Mersin Valiliği görevini üstlenen Güzeloğlu ile birlikte yeni bir dinamizmle birlikte kenti çok daha iyi bir yere taşıyacaklarına da inandığını dile getirdi. Vali Güzeloğlu'nun daha önce görev yaptığı illerdeki başarılı çalışmalarını takip ettiklerini anlatan Üskül, "İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı olarak kendisiyle bazı konularda temas halinde oldum. Samsun'da çok olumlu işler yapıldı. Mersin'de de şimdiye kadar yapılmış olan çalışmalara yenilerini eklemek için elbirliğiyle çalışacağız" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hasan Güzeloğlu da, önümüzdeki dönemde Mersin Valiliği olarak kendilerine vereceği katkı ve destekler için şimdiden kendisine teşekkür ederek, "Çabamız ve amacımız aynı. Mersin'i bugünkünden daha ileriye, daha güzel bir geleceğe ulaştırmak. Her koşulda bunun arayışı ve çabası içinde olacağız" diye konuştu. Mersin'in, Türkiye'nin en önemli kentlerinden biri olduğunu vurgulayan Güzeloğlu, kenti her yanı ve yönüyle geliştirip, mevcut dinamiklerini harekete geçirerek, zenginliklerinden kente bir katma değer oluşturulması adına önemli çalışmalarda olacaklarını, bu noktada da Mersin milletvekillerini de söz konusu çalışmalarda yanlarında göreceklerine de inandığını söyledi.