Cihan Haber Ajansı Gündemi

Üniversite adayları LYS-2 Fizik-Kimya-Biyoloji Sınavı'na girecek. (10.00)

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Ankara'da, Yoksullar

Üniversite adayları LYS-2 Fizik-Kimya-Biyoloji Sınavı'na girecek. (10.00)

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Ankara'da, Yoksullara Yardım ve Eğitim Vakfı'nda düzenlenen programa katılacak. (11.00)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ayaş'ta gerçekleştirilen Dut Festivali ile Atatürk Orman Çiftliği'nde yapılacak Divriği pilav etkinliğine katılacak. (12.30-14.30)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ve Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi'ne yapılacak 16 tesisin temel atma törenine katılacak. (13.00)

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul'da, Çekmeköy AK Parti İlçe Başkanlığı, Kirazlıdere Parkı, Kirazlıdere Sağlık Ocağı, Kirazlıdere Bilgi Evi'nin açılışı ile Şehit Binbaşı Ömer Aktuğ Parkı'nın temel atma törenlerine katılacak. (15.30)

Devlet Bakanı Faruk Çelik, Bursa'da Hacılar Camisi'nin bahçesinde düzenlenen kahvaltılı toplantıya katılacak. (10.00)

Büyük Anavatan Partisi Olağanüstü Toplantısı, Ankara Sürmeli Otel'de yapılacak. (12.30)

Abant Platformu'nca Bolu Abant Palace Otel'de düzenlenen, 'Vesayet ve Demokrasi' konulu toplantı sona erecek. (09.00)

Yeni Ümit Dergisi'nin İstanbul'da düzenlediği 'Kur'an ve Bilimsel hakikatler' konulu uluslararası sempozyumda Kur'an ile modern bilimleriin ilişkisi ele alınacak.

Kırgızistan'da halk, anayasa değişikliği referandumu için sandık başına gidecek. Kurmanbek Bakiyev'in devrilmesinin ardından hazırlanan yeni anayasa referanduma sunulacak.

Kanada'nın Toronto kentinde düzenlenen G-20 Zirvesi sona erecek.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde yerel seçimler ile milletvekilliği ara seçimleri yapılacak.

SPOR

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda yapılacak 84. Gazi Kupası Koşusu'nu izleyecek. (17.15)

Kırkpınar Yağlı güreşleri sona eriyor. Edirne'de düzenlenen 649. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri yapılacak çeyrek final, yarı final ve final maçlarıyla tamamlanacak ve başpehlivan belli olacak. (10.00)

2010 Dünya Kupası'nda 2. turun 3. ve 4. karşılaşmalarında Almanya-İngiltere ve Arjantin-Meksika Bloemfontein'de karşı karşıya gelecek. (17.00 / 21.30)

Profesyonel lig takımlarının transfer çalışmaları takip ediliyor.