Sel kurbanı genç çift defnedildi

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde üç gün önce yağan yoğun yağmur sonucunda aracıyla sele kapılarak boğulan Özgür ve Esin Doğan çifti göz yaşlarıyla toprağa

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde üç gün önce yağan yoğun yağmur sonucunda aracıyla sele kapılarak boğulan Özgür ve Esin Doğan çifti göz yaşlarıyla toprağa verildi.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde üç gün önce yağan yoğun yağmur sonucunda aracıyla sele kapılarak boğulan Özgür ve Esin Doğan çifti bugün göz yaşları içinde toprağa verildi. Aracıyla sele kapılan genç çiftten ilk önce Özgür Doğan'ın cesedi Çayırova sahilinde bulunmuştu. Yapılan arama kurtarma çalışmalarından sonra dün sabah saatlerinde de Esin Doğan'ın cedesi Darıca sahilinde bulundu. Cesetleri Gebze morguna kaldırılan genç çift bugün öğlen namazına müeakip Gebze Yeşiltepe Camii'sinde cenaze namazları kılındı.

Çitfin cenaze namazını Gebze Müftüsü Muhammed Gevher kıldırdı. Gebze Kaymakam'ı Salih Karabulut, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş ve Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler başta olmak üzere bir çok siyasetçi, eş dost ve akrabalar Doğan çiftinin cenaze namazına katıldı. Çiftin yakınlarının tabuta sarılarak feryad etmeleri yürekleri dağladı. Namazın ardından cenazeler Gebze mezarlığına defnedildi.