Mhp Genel Başkanı Bahçeli Konya'da

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 29 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından göreve gelen MHP'li belediyeler üzerinde baskı kurulmak istendiğini iddia etti.

Konya'nın Çumra ilçesinin, ilçe ilan edilişinin 84. yıldönümü etkinlikleri ve bir dizi açılış törenine katılmak üzere bu ilçeye gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, toplu açılış törenine katıldı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Bal, MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı ile birlikte açılış törenine gelen Devlet Bahçeli, burada vatandaşlara seslendi. Aklıselim olan ve hizmet görmek isteyen vatandaşların MHP'li başkanlara oy verdiğini belirten Bahçeli, "29 Mart seçimlerinin ardından özellikle MHP'li
belediyeler üzerinde baskı kurulmaya çalışılıyor. Gerek kaynak aktarımı, gerek proje kabulü yönünde belediyelerimize büyük zorluk çıkarılıyor. Ama buna rağmen, belediye başkanlarımız hizmet etmeye devam ediyor. Bu takdire şayandır ve bizlerin baskıyla yılmayacağının göstergesidir" dedi.
Konuşmaların ardından Bahçeli, belediye öncülüğünde yapılan 28 konutluk toplu konutların anahtarlarını sahiplerine teslim etti. Bahçeli, buz pateni pisti, açık hava düğün salonu ve Çumra Askerlik Şubesi'ne kayıtlı şehitlerin anıt mezarlarının açılışına katıldı.