Milletvekili Yılmaz'dan Stat Müjdesi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ordu Milletvekili Enver Yılmaz, Ordu 19 Eylül Stadı'nın üzerinin kapatılması ve ışıklandırılmasıyla ilgili ihale yetkisinin Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne verildiğini söyledi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ordu Milletvekili Enver Yılmaz, Ordu 19 Eylül Stadı'nın üzerinin kapatılması ve ışıklandırılmasıyla ilgili ihale yetkisinin Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne verildiğini söyledi.
Milletvekili Yılmaz yaptığı açıklamada, 19 Eylül Stadı'nın üzerinin kapatılması ve ışıklandırılmasıyla ilgili tüm bürokratik işlemlerin tamamlandığını kaydetti. Yılmaz, "Ordu Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne pazartesi gününden itibaren ihale yetkisi verildi. En kısa zamanda ihalenin yapılarak işin tamamlanması ve Ordu'nun güzel, rahat ve modern bir spor tesisine kavuşmasını sağlamayı hedefliyoruz" dedi.
Kayak tesisi konusuna da değinen Yılmaz, "Kayak tesisini gerçekleştirmek konusunda sıkı çalışıyoruz. Bu tesis yapıldığında Çambaşı Yaylası yılın 12 ayı turizm ve spor faaliyetlerine açık bir yayla haline gelecek" diye konuştu.