Emine, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Milli Eğitim Bakanlığı ve Turkcell işbirliğiyle başlatılan Gönül Köprüsü Projesi kapsamında Afyonkarahisar'a giden ve Kütahya'nın Dumlupınar ilçesinde şehitlikleri gezi sırasında meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Emine Efiloğlu toprağa verildi

Emine, Son Yolculuğuna Uğurlandı
Milli Eğitim Bakanlığı ve Turkcell işbirliğiyle başlatılan Gönül Köprüsü Projesi kapsamında Afyonkarahisar'a giden ve Kütahya'nın Dumlupınar ilçesinde şehitlikleri gezi sırasında meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Emine Efiloğlu toprağa verildi.
Sakarya'nın Söğütlü İlçesi Fındıklı köyünde düzenlenen cenaze törenine Vali Yardımcısı Uğur Aladağ, Söğütlü Kaymakamı Adil Karataş, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Söğütlü Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan, Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı ve yakınları katıldı.
Söğütlü İlçesi Fındıklı Merkez Camii'nde Sakarya İl Müftüsü Sinan Cihan'ın kıldırdığı cenaze namazından sonra Emine Efiloğlu köy mezarlığında annesinin yanına gömüldü. Aynı kazada hayatını kaybeden Özlem Özkurt'un babası Mehmet Özkurt da cenaze törenine katıldı.
(MD-İÇ-HO-Y)