Edremit'te Hem Sergisi

Van'ın Edremit Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nce ilçe merkezi ve köylerde açılan kurslarda yapılan olduğu çalışmalar sergilen.

Edremit'te Hem Sergisi
Edremit Belediyesi Düğün Salonu'nda düzenlenen sergiye, Edremit Kaymakamı Nurullah Ertaş, Van Milli Eğitim Müdür yardımcıları Mustafa Yıldızbaşı, Ebubekir Kaçmaz, Edremit Milli Eğitim Müdürü Abdulkerim Taz, Edremit Halk Eğitim Merkezi Müdürü Tahsin Sönmez, kurum amirleri, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Burada bir konuşma Edremit Halk Eğitim Merkezi Müdürü Tahsin Sönmez, yıl boyuncu yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek, yaygın eğitimin önemini anlattı.
Edremit Kaymakamı Nurullah Ertaş ise, el emeği göz nuruyla kursiyerlerin hazırlamış oldukları eserlerin büyüleyici olduğuna dikkat çekti. Kursiyerlere yapmış oldukları bir birinden güzel eserler için teşekkür eden Kaymakam Ertaş, okumanın önemine değinerek, kursiyerlerin belgelerini aldıktan sonra okumayla ilişkilerini kesmemek için kütüphanelerden kitap almalarını istedi.
Kurdeleyi keserek serginin açılışını yapan Edremit Kaymakamı Nurullah Ertaş, kursiyerlere sergiledikleri eserler için bir satış noktası kuracağı sözünü verdi. Serginin güzelliği karşısında hayranlığını dile getiren Kaymakam Ertaş, emeği geçen herkese teşekkür etti.