Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle artan terör olaylarını görüşmek üzere Tarabya'daki Huber Köşkü'nde bir araya

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle artan terör olaylarını görüşmek üzere Tarabya'daki Huber Köşkü'nde bir araya gelecek. (10.30)

- Enerji Bakanı Taner Yıldız ile Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Hasan Köktaş, İstanbul'da yapılacak 'Yenilenebilir Enerji' konulu konferansa katılacak.

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya'ya gidecek.

- Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Ahsen Coşar, TBB Yönetim, Disiplin, Denetleme kurullarıyla Anıtkabir'i ziyaret edecek. (10.30)

- Türkiye Tabipler Birliği'nin 59. Büyük Kongresi'nin açılışı Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yapılacak. (14.00)

- TÜBİTAK Ulusal Elektronik ve Kriptoloji Araştırma Enstitüsü (UEKAE) tarafından TÜBİTAK Feza Gürsey ve Mustafa İnan Konferans salonlarında Kamu Bilgi Güvenliği Günü düzenlenecek. (09.00)

- Bayraklı Belediyesi'nin davetlisi olarak İzmir'e gelecek olan Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara, Kemeraltı Şadırvanaltı Camii'nde Cuma Namazı öncesi 'Deprem' vaazı verecek. (12.30)

- Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu ile Özyeğin Üniversitesi Kurucusu ve Mütevelli Heyeti Başkanı Hüsnü Özyeğin, Vestel'in Manisa'daki üretim üssü Vestel City'de düzenlenecek panelde bir araya gelecek. (15.30)

- Dizayn Grup, 1 dönümde 80 ton ürün yetiştirilebilen 'Miracle Ekolojik Sera' sistemini satışa sunuyor. (15.30)

- Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını BJK Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. (10.00)

- 2010 Dünya Kupası'nda G ve H Gruplarında 3. ve son maçlar G Grubu'nda Kuzey Kore – Fildişi Sahili, Portekiz – Brezilya, H Grubu'nda ise Şili – İspanya ve İsviçre – Honduras maçlarıyla tamamlanacak. (17.00 / 21.30)

- Bu yıl 649.'su düzenlenecek olan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Sarayiçi'nde yapılacak açılış töreni ve küçük boylardaki müsabakalarla başlayacak. (15.00)

- 649. Tarihi Kırkıpan Güreşleri'nde gösteri yapmak üzere Türkiye gelen Japon Sumo Güreşçileri Selimiye Çayırı'nda gösteri güreşleri yapacaklar. (20.00)

- Profesyonel lig takımlarının transfer çalışmaları takip ediliyor.