Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İstanbul'da çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle görüşecek. (10.30)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kan

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İstanbul'da çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle görüşecek. (10.30)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kanada'da düzenlenecek G-20 Zirvesi'ne katılmak üzere İstanbul'dan Toronto'ya gidecek. (17.00)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Antalya'da. Havalimanında törenle karşılanacak olan Kılıçdaroğlu, Alanya, Manavgat ve Konyaaltı ilçelerinde partisinin düzenleyeceği mitinglere katılacak. (10.20/13.50/15.50/17.50)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) Başkanı Hasan Köktaş, İstanbul'da yapılacak 'Yenilenebilir Enerji' konulu konferansa katılacak. (10.30)

Elazığ'ın Karakoçan ilçesi kırsalında teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan jandarma er Zülküf Aksoy, Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde toprağa verilecek.

Hipnozcu emekli Yarbay Gürol Doğan'ın, Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki yargılanmasına devam edilecek.

Dizayn Grup, 1 dönümde 80 ton ürün elde edilebilen miracle ekolojik sera sistemini tanıtacak. (15.30)

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu ile Özyeğin Üniversitesi Kurucusu ve Mütevelli Heyeti Başkanı Hüsnü Özyeğin, Manisa'daki Vestel City'de düzenlenecek panelde bir araya gelecek. (15.30)

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Ahsen Coşar, TBB Yönetim, Disiplin, Denetleme kurullarıyla Anıtkabir'i ziyaret edecek. (10.30)

Türkiye Tabipler Birliği'nin 59. Büyük Kongresi'nin açılışı Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yapılacak. (14.00)

AVRASYA FEED

Kırgızistan'daki etnik çatışmalardan dolayı mülteci konumuna düşen yüz binlerce insan, çadır kentlerde zor şartlar altında yaşıyor.

SPOR

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını BJK Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. (10.00)

2010 Dünya Kupası'nda G ve H Gruplarında 3. ve son maçlar G Grubu'nda Kuzey Kore - Fildişi Sahili, Portekiz - Brezilya, H Grubu'nda ise Şili - İspanya ve İsviçre - Honduras maçlarıyla tamamlanacak. (17.00 /21.30)

Bu yıl 649. düzenlenecek olan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Sarayiçi'nde yapılacak açılış töreni ve küçük boylardaki müsabakalarla başlayacak. (15.00)

649. Tarihi Kırkıpar Güreşleri'nde gösteri yapmak üzere Türkiye gelen Japon Sumo Güreşçileri Selimiye Çayırı'nda gösteri güreşleri yapacak. (20.00)