Çelikhan İdare Kurulu Toplandı

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde Kaymakam Ercan Turan başkanlığında ilçe idare kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Çelikhan İdare Kurulu Toplandı
Kaymakam Ercan Turan başkanlığında kaymakamlık makamında gerçekleşen toplantıda ilçenin hizmetler konusunda genel değerlendirme yapıldı. Toplantıya ilçe Kaymakamı Ercan Turan, Çelikhan Belediye Başkanı Mehmet Bora, Pınarbaşı Belde Başkanı Mehmet Çağlan ve bütün kurum müdürleri katıldı.
Hizmetler konusunda genel değerlendirmenin yapıldığı toplantıda ilk olarak belediyelerle ilgili sıkıntılar ele alındı. Toplantıda belediye halk sağlığı için öncelikle içme suyu şebekesine otomatik klorlama makinelerinin takılması aynı zamanda ilçede parsel sıkıntılarının olduğu belirtildi.
Çeşitli kurum ve kuruluşlarda personel sıkıntısının olduğu ve köy yolları ile içme suyu sorunlarının giderilmesi noktasında çalışmaların sürdürüldüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yeni binaya ihtiyacı olduğu, ilçede numarataj çalışmalarının yapılması gerektiği, hastanede yardımcı sağlık personeli sıkıntısının yaşandığı, ilçe emniyeti için güvenlik kameralarının kurulması, müftülük hizmet binasının yapımıyla ilgili konular konuşuldu.
Kaymakam Ercan Turan toplantıyla ilgili yaptığı açıklamada, "İlçemizde hizmetlerin süratle yapılması için bir genel değerlendirme yaptık. Kurumların sıkıntıları ve yapılacak olanlar konuşuldu. Halka daha iyi hizmet verebilmek amaçla her sene olduğu gibi bu senede bu toplantıyı gerçekleştirdik. Hizmetlerin tam olarak yapılıp yapılmadığının takibi doğrultusunda kurumlar arasındaki diyalogu geliştirmek için toplandık" dedi.