Arda'ya süper oyuncak - SPOR

Galatasaray’ın süperstarı 385 bin euro’luk Mercedes’e biniyor



Galatasaray’ın süperstarı 385 bin euro’luk Mercedes’e biniyor

Yıldız oyuncu, F1’in efsane pilotu Michael Schumacher’in de kullandığı SLS AMG model otomobili 739 bin TL’ye satın aldı. Arda, nişanlısı Sinem Kobal ve yeni oyuncağı ile Etiler’de tur atıyor

Lüks arabaları ile tanınan Galatasaray’ın süperstarı Arda Turan, galerisine yeni bir oyuncak ekledi. Sarı-kırmızılı oyuncu değeri 385 bin euro olan (739 bin TL) Mercedes SLS AMG marka arabası ile yine dikkatleri üzerine çekmeye başladı. Avrupa’ya transferi bir türlü gündemden düşmeyen milli futbolcunun sahibi olduğu Mercedes marka arabanın bir benzerini Formula 1’in efsane pilotu Alman Michael Schumacher’in de kullandığı belirtildi. Arda geçen sezon Volkswagen Transporter marka minibüsü ve şoförü ile de haber olmuştu.

BU SEZON MERCEDES’İ KONUŞULACAK

Yıldız futbolcu, nişanlısı Sinem Kobal ile Etiler’deki ortağı olduğu Sarıhan Gusto adlı mekandan çıkarken görüntülendi. Fotoğraf çeken gazetecilere “Boşuna ıslanmayın. Demeç yok” diyen Arda, tavandan açılıp kapanan “martı kapılı” spor otomobiline atlayıp uzaklaştı. • ALPER MERT

Acun’un Aston Martin’i Arda Turan’ın oldu

Arda, ünlü TV programcısı Acun Ilıcalı’nın 450 bin euro’luk Aston Martin marka otomobilini satın alarak koleksiyonuna ekledi.

 315 kilometre hıza ulaşabiliyor

Mercedes SLS AMG 100 kilometre hıza 3.8 saniyede ulaşırken, azami hızı 315 kilometreyi buluyor. 571 beygir güçlü, 7 vitesli “martı kanat” model arabanın seri üretimine bu yılın bahar aylarında başlandı. Tamamen alüminyum olan yürüyen aksam, aracın ağırlığını 1620 kiloda tutuyor.

 

 

Star Gazete