Antalya'nın Serik İlçesinde Halka Seslenen Kılıçdaroğlu:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Antalya'nın Serik ilçesinde parti otobüsü üzerinde halka seslenerek, "Hiçbir zaman teröre müsamaha göstermeyeceğiz" dedi.

Antalya'nın Serik İlçesinde Halka Seslenen Kılıçdaroğlu:
Biri dizi ziyaret ve açılışlara katılmak üzere Antalya'ya gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Serik ilçesinde parti otobüsü üzerinde halka seslendi. Seriklilerden ilk seçimlerde oy beklediğini söyleyen CHP lideri Kılıçdaroğlu, ilçenin en önemli üretimi olan pamuğun AK Parti döneminde tamamen bittiğini belirtti.
Kılıçdaroğlu, "Recep bey çiftçiden hoşlanmıyor. Çiftçiye, 'Ananı da al git' demişti. Sizde ilk seçimlerde ananızı, babanızı, kardeşinizi ve komşunuzu alın ve 'Recep bey'i sandığa gömün" dedi.
Tarıma bu yıl ithalatta 10 milyon TL verildiğini ifade eden Kılıçdaroğlu, "Siz bu parayı Türk köylüsüne verin, Türk köylüsü bırakın Türkiye'yi, bütün Ortadoğu'yu besler. Bu çok zor bir şey değil. Çiftçi hazır ama helvayı yapacak yiyecek eksik" diye konuştu.
Seriklilere seslenen Kılıçadroğlu, "Önceden o ya da bu nedenlerle başka partilere oy vermiş olabilirsiniz. Ama artık, ayrısı gayrısı yok. Beraber olacağız, bir olacağız. Her insana saygı göstereceğiz. İnsanı insan olduğundan dolayı seveceğiz. Bunları yaptıktan sonra siyasetçiyi değil, halkı zengin edeceğiz" diye konuştu.
CHP lideri daha sonra 100'e yakın araç konvoyu ile Antalya'nın Alanya ilçesine hareket etti.