Ankara'da Şüpheli Araç Paniği

Ankara'da 'bomba yüklü' şeklinde ihbar edilen bir minibüs, polis tarafından Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı karşısında durduruldu. Yapılan incelemeler sonrası araçta şüpheli bir duruma rastlanmadı.

Alınan bilgiye göre, öğle saatlerinde polise 06 AZ 9377 plakalı minibüste bomba yüklü olduğu ihbarı yapıldı. İhbar üzerine aracın gidebileceği yollar üzerine polis ekipleri konuşlandırıldı. Aracın Çankaya Cinnah Caddesi üzerinde görülüp tekrar ihbar edilmesi üzerine ekipler, aracı Simon Bolivar Caddesi Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı'nın tam karşısında durdurdu. Araçtan indirilen 2 kişi etkisiz hale getirilerek polis aracına alındı. Aracın durdurulmasının hemen ardından yol yaya ve araç trafiğine
kapatıldı. Aracın bulunduğu noktaya gelen bomba uzmanı ekipleri de aracın dışında ve içinde detaylı şekilde çalışma yaptı. Yapılan çalışmalar sonrasında araçta ihbar edilen bombaya ve şüpheli bir duruma rastlanmadı. Ekiplerin aracı ve araçta bulunan 2 kişiyi karakola götürmesinin ardından yol trafiğe açıldı.