Türk Hamamına Tropikal Macera Duşu

Marmaris'in Armutalan beldesinde hizmet veren Armutalan Türk Hamamı- Spa Welness Merkezi, geleneksel Türk hamamcılığı kavramını değiştirerek tropikal esintiler ve tuz odası da ekledi.

Türk Hamamına Tropikal Macera Duşu
Açılışını Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü ve İçmeler Belediye Başkanı Zeki Eren'in yaptığı merkezde geleneksel Türk hamamının yanı sıra bir çok özel hamam ve sauna çeşidi bulunuyor. Tropikal macera duşu ve tuz odası en ilgi çekici bölümler arasında yer alıyor.
Armutalan Türk Hamamı yetkilileri 1960'lı yıllardan bu yana, hamamcılar olarak aile mesleklerini sürdürdüklerini belirterek; "Marmaris'te turizme verdiğimiz hizmet ile marka olduğumuza inanıyoruz. Turizme yakışır diğer tesislerimiz ile halen turizm sektörü içerisinde hizmet vermekteyiz. Marmaris'te 1980 yılından bu yana turizmle bağlantılı olarak tüm seyahat acenteleri ile çalışmakta olup, ülke turizminde milletimizin örf, adet ve geleneklerinden sayılan Türk hamamı kültürünü en iyi anlatanlardan birileri olduğumuzu düşünüyoruz. 1996 yılında işletmeye sunduğumuz Armutalan Türk hamamı ile Osmanlı hamam kültürünü yaşatmaya devam ediyoruz. Doğa, tatil ve sağlık konseptlerini bir arada uyumla birleştirmek için çalışmalarımız devam edecek" diye konuştular.