Şenol Güneş'e İki Yardımcı Trabzon

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in birlikte çalışacağı ekibe Ali Kemal Denizci ile Mehmet Kulaksızoğlu olmak üzere 2 yeni isim daha eklendi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in birlikte çalışacağı ekibe Ali Kemal Denizci ile Mehmet Kulaksızoğlu olmak üzere 2 yeni isim daha eklendi.
Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Ali Kemal Denizli ile Mehmet Kulaksızoğlu'nun, Güneş'in teknik kadrosunda yer alacağı belirtilerek, 'İki teknik adamdan Kulaksızoğlu, sosyal işlerden sorumlu olacak. Denizci ise Teknik Danışman sıfatıyla görev alacak' denildi.

-TRANSFER KONUSU-

Teknik direktör Güneş, transfer çalışmaları hakkında da bilgi vererek, 'Transfer dönemi başladığında vermiş olduğumuz mesaj, oturmaya başlayan kadromuzun savunma, orta saha ve forvete yapacağımız katılımlarla daha da geliştirilmesi yönündeydi. Bu anlamda kaleci Bora'yı da eklersek 3 oyuncunun transferini gerçekleştirdik' dedi.
Forvetle ilgili olarak ise çeşitli temaslarının olduğunu ve bunların sürdüğünü anlatan Güneş, şöyle devam etti:
'Girişim yaptığımız oyuncuların kimisinin ekonomik koşulları, kimisinin sözleşmeleri şu an itibariyle bu transferlerin gerçekleştirilmesini engelledi. Ancak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Eğer uygun koşullarda forvet, orta saha ya da bek oyuncusu bulabilirsek bünyemize katabiliriz. Önümüzdeki pazar günü yeni sezon hazırlık kampına gideceğiz ve antrenmanlarımıza başlayacağız. Amacımız her zaman olduğu gibi elimizdeki kadrodan en üst seviyede yararlanmak olacaktır. Bunu başarabileceğimize de inanıyoruz.' 


24.06.2010 12:59:58