Başkanlardan Aldırmaz'a Ziyaret

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara ile bağlı ilçe belediye başkanları Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ı makamında ziyaret ederek, "Hayırlı olsun" dediler.

Başkanlardan Aldırmaz'a Ziyaret
Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, Bahçe Belediye Başkanı Murat Altundiş, Kadirli Belediye Başkan Vekili Kemal Karaer, Sumbas Belediye Başkanı Mustafa Nuhoğlu, Cevdetiye Belediye Başkanı İlhami Önal, Mehmetli Belediye Başkanı Hamza Büyüköztürk ile Kırmıtlı Belediye Başkanı Mehmet Doğan, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ı makamında ziyaret ederek, kutladılar.
Belediye Başkanları adına konuşan Kadir Kara, belediyecilik deneyimi olan Aldırmaz'ın Adana'ya büyük hizmetler yapacağına inandıklarını ifade ederek, "Hem mimar, hem de belediye bürokratı olarak Adana'yı çok iyi tanıyorsunuz. Belediyeciliğin ne olduğunu iyi biliyorsunuz. Bu deneyimden dolayı başarılı olacağınıza inanıyoruz" dediler.
Ziyaretlerinden dolayı belediye başkanlarına teşekkür eden Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, meclis üyeleriyle birlikte hareket ederek Adana'ya hizmet yapacaklarını söyledi.