Aşk-ı Memnu'nun final görüntüleri Facebook'ta

Aşk-ı Memnu'nun final bölümü görüntüleri Facabook'a sızdı.

Aşk-ı Memnu'nun final görüntüleri Facebook'ta
Aşk-ı Memnu’nun bu akşam yayınlanacak olan ve bir sır gibi saklanan final bölümünün kareleri Facebook’ta ortaya çıktı. Fotoğraflara göre Bihter, intihar ediyor. Ancak yapımcının basına sızma ihtimaline karşılık 3 farklı final çektiği iddia ediliyor.

İşte bu akşam Aşk-ı Memnu'da yaşanacaklar...
Halit Ziya Uşaklıgil’in romanından televizyona uyarlanan Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Aşk-ı Memnu bu akşam ekranlara veda ediyor. Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem gibi isimlerin başrolünde yer aldığı dizinin final sahnesi önceki gün tamamlandı.

Sır gibi saklanan final bölümüne kadar yapımcı “Ay Yapım” dizi oyuncularına TV programlarına konuk olmayı yasakladı. Hatta senaryo bile oyunculara final sahnesi çekilirken gösterildi. Bu kadar titiz davranılmasına rağmen korkulan oldu. Dizinin merakla beklenen son bölüm fotoğrafları Facebook’a düştü. Böylelikle Bihter’in ne şekilde intihar edeceği sorusu da yanıt bulmuş oldu. Fotoğraflarda dizinin Bihter’i Beren Saat’in kalbinin üzerinde tuttuğu kan torbası dikkat çekiyor.

Bu da Bihter’in kalbine sıkacağı kurşunla intihar edeceğini gösteriyor. Finalinde de romana sadık kalan Aşk-ı Memnu’nun son çekimlerinde oyuncuların keyfinin yerinde olduğu görülüyor. Oyuncu, senarist ve teknik ekibin topluca verdiği fotoğrafta ellerinde tuttukları pankarttaki “Biz daha iyisini yapana kadar THE END” yazısı göze çarpıyor. Ancak yapımcı Kerem Çatay’ın bu bölümün dışarıya sızması ihtimaline karşılık 3 alternatif final çektiği de iddia ediliyor.

Dizi öncesi canlı yayın

Dizinin 20.15’de yayınlanacak olan final bölümünü Aşk-ı Memnu ekibi bu gece hep birlikte Suada’da izleyecek ve gecenin sonunda muhteşem bir partiyle eğlenecekler. Gecenin biletlerinin 500 TL’ye satıldığı organizasyon kırmızı halı töreniyle başlayacak. Oyuncuların verdiği röportajlar canlı olarak Kanal D ekranlarından yayınlanacak. Elde edilecek gelir ise Milliyet’in ÇYDD ile yürüttüğü Baba Beni Okula Gönder kampanyasına bırakılacak.

Rekor kıracak mı?

Bu gece yayınlanacak final bölümünün Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay’ın başrollerini paylaştığı televizyon ekranlarının efsane dizisi Asmalı Konak’ın reytingini geçip geçmeyeceği de merak ediliyor. 2003 yılında final yapan Asmalı Konak dizisi AB grubunda 81.30, toplamda ise 78.00 izlenme payı ile kırılması zor bir rekora imza atmıştı.