AK Partili yetkililer Rize'de sel bölgelerinde incelemeler yaptı

AK Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal ve parti heyeti, önceki günlerde Rize'de etkili olan yağışlar sonrası oluşan afetlerde zarar gören bölgelerde inc

AK Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal ve parti heyeti, önceki günlerde Rize'de etkili olan yağışlar sonrası oluşan afetlerde zarar gören bölgelerde incelemelere bulundu.

Karal, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Davut Birben ve Alaettin Serdar, İl Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Oğur, Merkez İlçe Başkanı Ali Yazıcı, İlçe Başkan Yardımcısı Dursun Ali Peker ve İl Genel Meclis Üyesi Aydın Bilsel ile birlikte merkeze bağlı Dörtyol Köyünde incelemeler yaparak vatandaşların sorunlarını dinledi. İncelemeler sonrasında bir açıklama yapan Karal, etkili yağışlar sonrasında can kaybının olmamasının sevindirici bir durum olduğunu söyledi. Yağışların Doğu Karadeniz bölgesinde yollara ve mala ciddi zararlar verdiğine dikkat çeken Karal, "Bazı Köy Yollarımız kapalı. Etkili olan yağış nedeniyle Taşlıdere'nin taşması sonucu Dörtyol köyü köprüsünde de çökme meydana geldi. Köprünün yeniden yapılması için gerekli çalışmaları yapacağız." diye konuştu.

Dörtyol Köyü Muhtarı Hasan Sadıkoğlu ise, AK Parti Rize teşkilatını köylerinde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını ve afet sonrası kapanan köy yolların açılmasında kendilerine yardımcı olacaklarına inandıklarını söyledi.