Ak Partili Başkanlar Dursunbey'de Buluştu

AK Parti Balıkesir İl Teşkilatı'nın her ay bir ilçede düzenlediği belediye başkanları buluşmasının Haziran ayı toplantısı Dursunbey'de yapıldı.

Ak Partili Başkanlar Dursunbey'de Buluştu
Her ay düzenli olarak gerçekleştirilen, "Yerel Yönetimler" toplantısı Dursunbey Belediye Başkanlığının ev sahipliği ile yapıldı. AK Parti İl Başkanı Adil Çelik'in başkanlığındaki toplantıya Balıkesir İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Akif Okur ile AK Partili Belediye Başkanları katıldı. Toplantıda belediyeler arası koordinasyonu sağlama ve teşkilat çalışmalarına başkanların yapacağı katkılar üzerinde görüş alışverişlerinde bulunuldu. Ayrıca yaklaşan referandum sürecinde yerel yönetimler olarak izlenecek yollar, atılacak adımlar ve bu konuda yapılabilecek siyasi faaliyetler üzerinde gerekli değerlendirmeler yapıldı. Toplantının gündemini oluşturan bu maddelerin uygulanabilirliği için mevcut programlardaki eksikliklerin tamamlandığını belirten İl Başkanı Adil Çelik, "Bunların dışında, teşkilat çalışmalarımızla ilgili genel başkanlarımız ile görüş alışverişinde bulunup birbirimize destek olduk" dedi.
Basına kapalı yapılan toplantının ardından kısa bir değerlendirmede bulunan Adil Çelik, yerel yönetimler toplantısının son derece verimli geçtiğini kaydetti. Dursunbey Belediye Başkanı Mehmet Ruhi Yılmaz'ın ev sahipliği yaptığı toplantıdan sonra ilçenin ünlü mesire yeri olan Suçıktı'da verilen yemeğe il başkanı ve yönetim kurulu üyeleriyle İGM başkanı, belediye başkanları, İGM ve Belediye Meclis üyeleri katıldı.