Nokia C3 huzurlarınızda

Wi-Fi destekli Nokia C3 , Vodafone UK sitesinde satışa sunuldu.

Nokia C3 huzurlarınızda
Nokia'nın yol haritasıydı, N8'in marifetleriydi derken uygun fiyattan satın alma hevesiyle beklediğimiz Wi-Fi destekli C3 , Vodafone.co.uk sitesinde satışa sunuldu.

C3'ün detaylarına Nokia'nın 13 Nisan etkinliğinden sonra ilgili haberimizde yer vermiştik.Hatırlamayanlar için bir alıntı yapalım ;

İlk modelimiz hemen yukarıdaki C3. Bu aynı zamanda Nokia'nın S40 tabanlı gelen ilk tam QWERTY klavyeli modeli oluyor. Tahmin ettiğiniz gibi sosyal ağ sitesi severlere ve sık mesaj gönderenlere yönelik tasarlanmış. 2.4 inç'lik QVGA ekrana sahip modelde Wi-Fi olması ise büyük avantaj. Bunun yanın da Ovi Mail ve Ovi Chat gibi servisler de barındırıyor C3. Kamerası 2MP'lik mütavazı bir çözüm. MicroSD desteği mevcut yani hafıza sıkıntımız yok. Bu çeyrek içerisinde satışa sunulacak olan modelimizin en güzel yanı ise 90 Avro'luk fiyat etiketi olacak. Bu arada yukarıdakilerin haricinde bir de beyaz renk seçeneği ile de gelecek model.

İlgili yazımızda 90 Avro demişiz fakat Vodafone.co.uk'ta model 80 pounda satılmakta.Hemen hemen 100 Avro ediyor bu rakam.

PcLabs