Trabzon’un Semih aşkı - SPOR

Bordo-Mavililer’de Başkan Sadri Şener, Daum’la çalışmayacağını yineleyen milli golcüyü Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’dan bir kez daha isteyecek

 

Bordo-Mavililer’de Başkan Sadri Şener , Daum’la çalışmayacağını yineleyen milli golcüyü Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’dan bir kez daha isteyecek

Tabzonspor’da , Semih Şentürk gündemden düşmüyor . . . Daha önce Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’dan milli oyuncuyu isteyen ancak “Semih’i satmıyoruz , takımda kalacak” cevabı alan Başkan Sadri Şener , Christoph Daum’un gönderilememesi üzerine bir kez daha atağa geçecek . Daha önce “Daum takımda kalacaksa ben giderim . Onunla çalışmam” diyen Semih Şentürk’ün Alman hocanın takımda kalmasından sonra bu sözlerini yinelemesi Trabzonspor’u umutlandırdı . Bordo-Mavililer’in Başkanı Sadri Şener önümüzdeki günlerde Başkan Aziz Yıldırım’la İstanbul’da bir araya geecek . Bu görüşmede Semih’i bir kez daha isteyecek olan Şener , yıldız futbolcuyu bonservisiyle alamazsa da kiralık olarak Bordo-Mavili takıma kazandırmaya çalışacak . Golcü transferinde önceliği Semih’e veren yönetim , bonservis bedeli konusunda da ciddi nakit hazırlığı yaptı .

Diyarbakırlı Barış bugün imzalıyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor , geçen sezon Diyarbakırspor’da forma giyen 23 yaşındaki Barış Ataş ile anlaştı . Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu , bonservisi elinde olan genç futbolcu ile anlaştıklarını bildirdi . Dün Trabzon’a giden Barış Ataş’ın bugün imza atması bekleniyor .

Makukula için haber bekleniyor

Semih için girişimlerini sürdüren Trabzonspor , Makukula için de Portekiz’den haber bekliyor . Bordo-Mavili yönetime “Gelirim” diyen Portekizli yıldız , için kulübü Benfica 4 milyon euro istemişti . Trabzon yönetimi de taksitler halinde 2 . 5 milyon euro teklif ederek cevap beklemeye geçti .



Star Gazete