O benim kahraman oğlum

Başbakan Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'a "Arkadaşlarımın şehit düştüğü yerde dikili taş" olurum diyen gazinin sözleri herkesi etkiledi.

  Dokuz askerin şehit olduğu Gediktepe ü ; s bö ; lgesine giden Başbakan Tayyip Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ ' a ' Lü ; tfen beni o tepeye gö ; nderin , arkadaşlarımın şehit olduğu yerde dikili taş olmaya razıyım ' diyen gazi Volkan Demir ' in sö ; zleri ve vakur duruşu , tü ; m Tü ; rkiye ' yi etkiledi .

Ama herkesten ç ; ok duygulanan birileri daha varsa o da Gaziantep ' te oturan ailesi .

EN BÜ ; YÜ ; K GURURU YAŞATTI

Sabah gazetesinde yer alan habere gö ; re rahatsızlığı nedeniyle askerlik yapamayan baba , ' Oğlum bana bir baba olarak yaşanabilecek en bü ; yü ; k gururu yaşattı . Gö ; ğsü ; mü ; z kabardı , iç ; imiz iç ; imize sığmıyor . O benim kahraman oğlum ' dedi .

Gö ; zyaşlarını tutamayan anne Fadime Demir de hislerini şö ; yle dile getirdi :

OĞLUMA VERDİĞİM SÖ ; ZÜ ; UNUTTUM

' Oğlum 2-3 yaşındayken ç ; ok ağır bir hastalık geç ; irdi . O dö ; nem dua ettim . ' Oğlum iyileşir de askere giderse hiç ; ama hiç ; ağlamayacağım ' dedim . Bu gü ; ne kadar bu sö ; zü ; mü ; tutmuştum . Ama bu gurur ö ; yle bir duyguya dö ; nü ; ştü ; ki oğluma verdiğim sö ; zü ; unuttum . Volkan beni ilk kez ağlatıyor , o da gururdan . . . '

AĞABEYİ TELEFONDA ŞİFRE SORDU

Demir ailesi , saldırı haberini alınca hemen telefona sarılmış ama Volkan ' a ulaşamamışlar . Bu gergin bekleyişin ardından telefon ç ; almış . Karşıdaki ses , ' Ben Volkan ' demiş . Ama inanamamışlar . Telefonu ağabeyi almış . Sadece ikisinin arasındaki bir şifreyi sormuş . Karşıdakinin Volkan olduğunu ö ; ğrenince de ev bayram yerine dö ; nmü ; ş .

Ü ; ç ; erkek ç ; ocuklu ailenin tek geç ; im kaynağı , babanın işlettiği bir kü ; ç ; ü ; k bakkal dü ; kkâ ; nı . Ailesiyle en son beş ay ö ; nce geldiği izinde gö ; rü ; şmü ; ş . Ailesi şimdi , tezkeresine 60 gü ; n kalan oğullarının yolunu gö ; zlü ; yor .

İnternethaber