Mhp'den Başkan Gökçe'ye Destek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcı Tunca Toskay, Metin Çobanoğlu ve Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Feridun Bahşi ile MHP Antalya İl Başkanı Adnan Kaya, Kasırga 1 Operasyonu'nda gözaltına Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökçe'yi ziyaret etti

Mhp'den Başkan Gökçe'ye Destek
  Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP ) Genel Başkan Yardımcı Tunca Toskay , Metin Çobanoğlu ve Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Feridun Bahşi ile MHP Antalya İl Başkanı Adnan Kaya , Kasırga 1 Operasyonu ' nda gözaltına Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökçe ' yi ziyaret etti . Antalya L tipi cezaevinde bulunan Başkan Gökçe , uzun süre genel merkez yöneticileriyle görüştü .
Cezaevi ziyaretinin ardından MHP kurmayları kalabalık partili grubu ile Korkuteli ' ne giderek MHP Korkuteli İlçe Teşkilatı , Korkuteli Belediyesi ve Başkan Gökçe ' nin ailesini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti . MHP kurmayları ziyaretleri sırasında , Belediye Başkanı Hasan Gökçe ' ye olan inançlarında en küçük bir tereddüt olmadığını , parti genel merkezi olarak arkasında olduklarını ifade ettiler .
MHP heyeti daha sonra Antalya İl Başkanlığı ' na gelerek burada 19 belediye başkanı , ilçe başkanları ve icra kurulu ile toplantı yaptı .