Karaca Porselen Gecesinde Ünlüler Geçidi

Okul öncesi eğitime dikkat çekmek için Karaca Porselen tarafından geliştirilen "Hayata İyi Bir Başlangıç İçin 5 Yaşında Anaokuluna" adlı projenin gecesinde, sanat, iş dünyası ve medyanın ünlü isimleri bir araya geldi

  Okul öncesi eğitime dikkat çekmek için Karaca Porselen tarafından geliştirilen " Hayata İyi Bir Başlangıç İçin 5 Yaşında Anaokuluna " adlı projenin gecesinde , sanat , iş dünyası ve medyanın ünlü isimleri bir araya geldi .
UNICEF ' in baslattigi projeye Ajda Pekkan , Türkan Şoray , Müjdat Gezen , Halil Ergün , Derya Baykal , Ebru Şallı , Osman Çarmıklı , Demet Sabancı , Feryal Gülman , Saba Tümer , Balçiçek Pamir ve Cengiz Abazoğlu gibi 12 ünlü isim destek verdi .
Les Ottoman Otel ' de gerçekleştirilen proje lansmanın sunuculuğunu projeye destek olmak amacıyla Ebru Akel yaptı . Projeye katılmayı tereddütsüz kabul eden 12 ünlü isim , bir konu kısıtlaması olmaksızın mutfak önlüklerine desen çalışması yaptı . Gece yerli ve yabancı mankenlerin üzerlerinde sergilenen mutfak önlükleri büyük ilgi gördü .
Projeye destek veren ünlülere , Karaca Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Karaca ve Unicef Türkiye Komitesi Genel Müdürü Alanor Olalı tarafından teşekkür plaketleri verildi . Plaketini almak için sahneye çıkan Müjdat Gezen geceye katılanları esprileriyle eğlendirdi . Gezen , plaket aldıktan sonra yaptığı konuşmada " En iyi tasarım benimki oldu . Bir şunlara bakın , bir de benim yaptığım tasarıma bakın farkı hemen göreceksiniz . Benim tasarımım Derya Baykal ' ınkinden bile güzel " diyerek katılanları gülmekten kırdı
geçirdi .
Gecede bir konuşma yapan Karaca Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Karaca ise sosyal sorumluluk çalışmalarına her zaman önem veren Karaca Porselen ' in , çocuklara eşit eğitim fırsatı yaratacak bu projeye destek olduğunu belirterek , bundan büyük mutluluk duyduklarını söyledi .
Karaca Porselen tarafından organik kumaşlarla üretilen , üzerinde ünlü isimlerin çizimini yaptığı desenlerin olduğu mutfak önlükleri ve birbirinden şık 2 fincan ile pasta tabağı şeklinde hazırlanan hediye paketleri , KRC Shop ' larda satışa sunulacak . Hediye paketlerinden elde edilecek gelir ise " Hayata İyi Bir Başlangıç İçin 5 yaşında Anaokuluna " adlı projeye aktarılacak .
İstanbul ve Anadolu ' nun bir çok ilindeki anaokulu yenileme çalışmalarını da kapsayan proje ile bir çok çocuğa eşit eğitim fırsatı verilmesi hedefleniyor .