Edremit Mhp'den 'Terör' Açıklaması

Son günlerde yaşanan ve gün geçtikçe artan terör olaylarıyla ilgili bir basın açıklaması yapan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir'in Edremit İlçe Teşkilat Başkanı Ahmet Soylu hükümete yüklendi

Edremit Mhp'den 'Terör' Açıklaması
  Son günlerde yaşanan ve gün geçtikçe artan terör olaylarıyla ilgili bir basın açıklaması yapan Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP ) Balıkesir ' in Edremit İlçe Teşkilat Başkanı Ahmet Soylu hükümete yüklendi .
MHP İlçe Başkanı Ahmet Soylu dün , " Yurdun her tarafında acı gözyaşı ve hüzün vardı . Televizyonlarımızı açmaktan korkar olduk çünkü her gün Güneydoğudan şehit haberleri alıyoruz . Anaların yüreklerine ateş düşüyor . Her gün ocaklar sönüyor . Çocuklar yetim , analar dul kalıyor . Mevcut hükümet yetkilileri de yurdun çeşitli bölgelerinde hamaset nutukları atıyorlar . Hala PKK açılımından bahsediyorlar . Açılıma sonuna kadar devam edeceğiz diyorlar . Sayın Başbakan siz açılıma sonuna kadar devam ededurun , hainlerde hükümetten aldıkları bu cesaretle Türkiye ' yi kasıp kavuruyorlar . Yurdun her köşesine hemen her gün şehit cenazesi geliyor . Sayın Başbakan söz vermiştiniz Anaların gözyaşlarını dindireceğiz demiştiniz . Sözünüzde neden durmuyorsunuz . Anaların gözyaşlarını neden dindiremiyorsunuz . Neden PKK ' nın besleyicisi ve koruyucusu Barzani ' yi Kırmızı halılarla karşılıyorsunuz? O hain Barzani ' ye gösterdiğiniz yakınlıktan Türk milleti hicap duyuyor . Anaların gözyaşları daha da artıyor . PKK taşeronluk yapıyor diyorsunuz . Kimin taşeronluğunu yapıyor . Neden açıklamıyorsunuz . Milletin bildiği taşeronlardan biri bakanların Mesut Abi diye karşıladığı Mesut Barzani ' dir . Ama onu da hükümet Ağabey diye karşılıyor . Siz açılım dedikçe PKK da saldırılarını arttırıyor " dedi .

" 2010 ' NUN BABALAR GÜNÜ ' NDE TABUTLAR GELDİ "
Babalar Günü ' nde bile ülkenin yasa boğulduğunu söyleyen başkan Ahmet Soylu , " Dün ülkemizi yasa boğan 11 şehidimiz yüreklerimizi parçaladı hepsi gencecik . Koskoca Türkiye Cumhuriyetine meydan okuyan çapulcu sürüsü bu cüreti kimden alıyor diye sormamıza gerek yok . Pasif , beceriksiz , duygusuz hükümetten alıyor . Çünkü onları çocukların hudut karakolların da Askerlik yapmıyor . Ne hudut karakolu askere bile gitmiyor . Çürük raporu alıp askere gitmiyor . Ama bakıyorsunuz o çürük , hasta olan genç bilmem ne şirketinin genel müdürü oluyor Soruyorum sizlere askerlik yapamayacak kadar hasta , sakat olan kimse trilyonları idare edebilir mi? ediyor İşte şekilde görüldüğü gibi ama garibanın çocuğu ailesinden aldığı kültür ve dini bilgisine dayanarak peygamber ocağı olarak bildiği askerlik görevini şerefiyle yapıyor . Aslanlar gibi çarpışıyor gerektiğinde de şahadet şerbetinin içmesini biliyor . O vatanı için şehit olan askerimizin babası da tek evladı biricik varlığı , en kıymetli hazinesi olan şehit oğlu için ' vatan sağ olsun ' 20 evladım olsa 20 ' sinde askere gönderirim deme büyüklüğünü göstere biliyor . Ama bizim büyüklerimiz , büyük bildiklerimiz çürük raporu alarak çocuklarını askere göndermiyorlar . Ama bu ülkede her zaman Askerlik yapacak ve vatanı için şehit olacak milyonlarca vatan evladı mevcuttur dost ve düşman herkes bunu böyle bilsin . Bütün şehitlerimize Allah ' tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı dileriz .