Chp'ye Kadın İlgisi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova İlçe Başkanlığı'na üyelik başvurusunda bulunanların yüzde 70'inin kadınlardan oluştuğu bildirildi.

Chp'ye Kadın İlgisi
  Güzelyalı ve Toros Mahallesi ' nde oturan bir grup kadının üyelik başvurusunu kabul eden CHP Çukurova İlçe Başkanı Ayhan Barut , " Bu gidişle iktidar koşumuzda motor gücümüz kadınlar olacak " dedi . Kemal Kılıçdaroğlu ' nun genel başkanlığa seçilmesiyle halkın iktidar ışığını partisinde görmeye başladığını belirten Barut , " Sayın Genel Başkanımızın yaktığı iktidar meşalesini amacımıza ulaşıp halkın iktidarını kuruncaya kadar yakmaya devam edeceğiz . Bu uzun koşu mutlaka amacına ulaşacak , Türkiye AKP karanlığından kurtulacak " diye konuştu .
Türk kadınının Ulusal Kurtuluş Savaşı ' nda da büyük görev yaptığını ve zafere ulaşmada etkin rol oynadığını belirten Barut , " Aramıza katılan kadın arkadaşlarımız da AKP iktidarından kurtulmada büyük rol oynayacaktır . Geçim sıkıntısı ve yoksulluğun arttığı AKP iktidarlarından en büyük zararı kadınlar gördü . Bu iktidardan kurtuluşu da kadınlarımızla gerçekleştireceğiz . Hedefimiz sadece iktidar olmak değil , Çukurova ' da Türkiye ortalamasının çok üzerinde oy almaktır " diye konuştu .
CHP ' ye yeni katılanlara " Hayırlı olsun " deyip parti rozetlerini takan Çukurova İlçe Başkanı Ayhan Barut , her yeni üyenin , AK Parti iktidarına karşı mücadele edecek yeni bir güç olduğunu söyledi .
CHP ' ye yeni katılanlara parti rozetleri , İlçe Başkanı Barut ' un yanı sıra İlçe Kadın Kolu Başkanı Zuhal Kuleaşan , İlçe Sekreteri Hamdullah Kesilmiş ve ilçe yönetim kurulu üyelerince takıldı .