Beyoğlu'nda ses bombası patladı

Beyoğlu Fetihtepe Mahallesi'nde, İSKİ Yetkili Ödeme Merkezi'ne atılan ses bombası büyük bir gürültü ile patladı. Ses bombasını attığı ileri sürülen şa

Beyoğlu'nda ses bombası patladı
Beyoğlu Fetihtepe Mahallesi'nde, İSKİ Yetkili Ödeme Merkezi'ne atılan ses bombası büyük bir gürültü ile patladı. Ses bombasını attığı ileri sürülen şahıs olay yerinden kaçtı. İSKİ Yetkili Ödeme Merkezi'nde hasar oluştu.

Olay dün saat 23.30 sıralarında Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nde meydana geldi. Görgü tanıklarını iddiasına göre, Galatasaray forması giymiş genç bir kişi, İSKİ Yetkili Ödeme Merkezi'ne bir paket atarak olay yerinden kaçtı. Atılan cisim büyük bir gürültü ile patladı. Patlama nedeniyle söz konusu yerin camları kırıldı. Caddeden geçen ve cadde üzerinde iş yeri olan vatandaşlar patlama nedeniyle panik yaşadı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis, olay yerinde incelemelerde bulundu. Kimliği tespit edilemeyen şahsın attığı cismin ses bombası olduğu tespit edildi.

Görgü tanıkları, "Daha önce de burada ses bombası patlatılmıştı. Galatasaray formalı bir kişi bombayı atıp ara sokağa kaçmış. Büyük bir gürültü duyduk" diye konuştu.

Polis bombayı attığı belirtilen şahsı yakalamak için çalışma başlattı.