Turkcell'den iPhone'a özel seyahat uygulaması

Turkcell, iPhone kullanıcılarına yönelik olarak, havayolu seyahatlerini cep telefonlarından planlayabilecekleri ve tüm seferleri harita üzerinden gerçek zamanlı takip edebilecekleri Turkcell Seyahat uygulamasını eklenen yeni özellikleriyle hizmete sundu.

Turkcell, iPhone kullanıcılarına yönelik olarak, havayolu seyahatlerini cep telefonlarından planlayabilecekleri ve tüm seferleri harita üzerinden gerçek zamanlı takip edebilecekleri Turkcell Seyahat uygulamasını eklenen yeni özellikleriyle hizmete sundu. Turkcell'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Turkcell Seyahat uygulaması ile iPhone kullanıcıları yurt içi ve yurt dışı uçuş bilgileri sorgulama, uçak bileti rezervasyon ve satın alma, online check-in ve koltuk seçimi, tüm tarifeli uçuşların saat bilgileri, mil puan ve deniz otobüsü seferlerini sorgulama gibi özelliklerden yararlanabiliyor.

Bilet alımlarında Yapı Kredi Bankası, Akbank, Garanti ve Fortis kredi kartlarına taksit avantajı sunan Turkcell Seyahat, dünyadaki önemli şehirlerin hava durumu, dünya saatleri, döviz kurları gibi ihtiyaç duyulan bilgilere de erişim sağlıyor.

Turkcell Seyahat'in özellikleri arasında seyir halindeki uçakların konumunu harita üzerinde cep telefonundan gerçek zamanlı olarak takip edebilme ve havalimanı monitörü ekranını kullanarak uçuş ve rötar bilgilerini izleme de yer alıyor.


CNN Türk