Şehit Er Erdem Ereğli'de Toprağa Verildi Ereğli

Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki terörist saldırıda şehit olan Jandarma Er Ramazan Erdem, Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki terörist saldırıda şehit olan Jandarma Er Ramazan Erdem, Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.
Ereğli Devlet Hastanesi morgundan dualar eşliğinde alınan şehidin cenazesi Bozhane Camisi'ne götürüldü.
Cami önünde ellerinde Türk Bayrakları ile bekleyen çok sayıda vatandaş, sloganlar, alkışlar ve tekbirlerle şehit erin cenazesini karşıladılar.
Cenaze merasimine Zonguldak Valisi Erdal Ata, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Ölçme ve Değerlendirme Daire Başkanı Tümgeneral Nurettin Kılıç, Kastamonu Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Ali Aydın, 3. Jandarma Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Süleyman Yüksel, Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Doğan Bozkurt, AK Parti Zonguldak milletvekilleri Fazlı Erdoğan ve Polat Türkmen, Düzce milletvekilleri Metin Kaşıkcıoğlu ve Celal Erbay, Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk ile kentteki bazı ilçe belediye başkanları, askeri erkanın yanı sıra kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.
Top arabasına konulan şehit Erdem'in cenazesi, ilçe merkezinde askerlerin ve vatandaşların oluşturduğu kortej eşliğinde yaklaşık bir kilometre taşındı. 
Erdem'in cenazesi, defnedilmek üzere Ereğli'ye bağlı Gökçeler beldesine gönderildi.

21.06.2010 16:10:42