MÜSİAD İzmir 18. yılını kutluyor

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)'ın 20., İzmir şubesninse 18. kuruluş yıldönümleri kutlandı. Şubenin eski ve yeni üyeleri, dost mecli

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)'ın 20., İzmir şubesninse 18. kuruluş yıldönümleri kutlandı. Şubenin eski ve yeni üyeleri, dost meclisinde biraraya geldi. Pınarbaşı Ülkü Yarış Pisti'nde düzenlenen kutlamaya AK Parti İzmir Milletvekili İsmail Katmerci, MÜSİAD İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Öztürk. çok sayıda sanayici ve işadamı katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Öztürk, "1990 yılında kurulan MÜSİAD, bugün 5 binin üzerinde işadamını bünyesinde barındırmaktadır ve Türkiye'nin sayılı sivil toplum kuruluşları arasında yer almaktadır." dedi. İzmir şubesinin kuruluşundan bugüne kadar üye olmuş işadamlarını biraraya getirmekten mutlu olduklarını ifade eden Öztürk, MÜSİAD'ın İzmir'de önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, üyelerinin bugün gerek ulusal ve uluslararası anlamda çok büyük ekonomik işlere imza attıklarının altını çizdi.

Milletvekili Katmerci ise AK Parti'nin bugüne kadar gelmiş geçmiş hükümetlerin arasında ülkesine en fazla hizmet eden olduğunu söyledi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dış politikadaki tavrını da değerlendiren Katmerci, hiçbir liderin bu duruşu sergileyemediğini belirtti.

MÜSİAD İzmir Şubesi Kurucu Başkanı Ömer Cihat Akay da bu yıl ekim ayında 13.'sü düzenlenecek Uluslararası MÜSİAD Fuarı'nı 1993 yılında İzmir'de başlattıklarını hatırlatarak, ebediyete intikal eden üyeleri andı. Üyelerin anılarını paylaştığı ve temennilerde bulunduğu toplantıda duygulu anlar yaşandı.