İspanya: 2 - Honduras: 0

Stat: Ellis Park

Hakemler: Yuiçi Nişimura (Japonya), Toru Sagara (Japonya) Hae Sang Jeong (Güney Kore)

İspanya: Iker Casillas, Sergio Ramos (Dk. 7

  Stat : Ellis Park

Hakemler : Yuiçi Nişimura ( Japonya ) , Toru Sagara ( Japonya ) Hae Sang Jeong ( Güney Kore )

İspanya : Iker Casillas , Sergio Ramos ( Dk . 77 Alvaro Arbeloa ) , Gerard Pique , Carles Puyol , Joan Capdevila , Jesus Navas , Xabi Alonso , Xavi ( Dk . 66 Cesc Fabregas ) , Sergio Busquets , Fernando Torres ( Dk . 71 Juan M . Mata ) , David Villa

Honduras : Noel Valladares , Sergio Mendoza , Osman Chavez , Maynor Figueroa , Emilio Izaguirre , Danilo Turcios ( Dk . 64 Ramon Nunez ) , Wilson Palacios , Amado Guevara , Roger Espinoza ( Dk . 46 George Welcome ) , Walter Martinez , David Suazo ( Dk . 84 Jerry Palacios )

Goller : Dk . 16 ve Dk . 52 David Villa ( İspanya )

Sarı kartlar : Dk . 8 Danilo Turcios , Dk . 38 Emilio Izaguirre ( Honduras )

2010 Dünya Kupası ' na İsviçre karşısında aldığı 1 - 0 ' lık şok mağlubiyetle başlayan İspanya , kendisi için çok kritik bir öneme sahip olan Honduras maçını 2 - 0 kazanmayı başardı .

İspanya zayıf rakibi karşısında maçı baştan sona kadar üstün götürmesine karşın rakip kalede ancak 2 gol bulabildi . Sayısız gol fırsatlarını harcayan İspanyollara galibiyeti getiren isim ise David Villa oldu . Bu sezon Barcelona ' ya transfer olan yıldız futbolcu takımının 2 golüne de imza atarak galibiyette başrolü oynadı .

İspanya bu galibiyetle birlikte puanını 3 ' e yükseltti . İspanya gruptaki son maçını ise Şili ile oynayacak . İspanya ' nın gruptan çıkabilmesi için 6 puanlı Şili ' yi mutlaka yenmesi gerekiyor .