Ihlamur şenlikleri düzenlendi

Tekirdağ ve Şarköy Belediyeleri'nce bu sene dördüncüsü düzenlenen Ihlamur Şenliği büyük bir katılımla gerçekleşti. Şenliğin açılışında konuşan Beyoğlu

Tekirdağ ve Şarköy Belediyeleri'nce bu sene dördüncüsü düzenlenen Ihlamur Şenliği büyük bir katılımla gerçekleşti. Şenliğin açılışında konuşan Beyoğlu Köyü Dayanışma ve Hizmet Derneği Başkanı Ayhan Özcan, "Ihlamur Şenliğini düzenlemekteki amacımız insanlarımızın güzel bir ortamda kaynaşma ve dayanışmasını sağlamak. Şenlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Köy merasında ıhlamur ağaçlarının gölgesinde düzenlenen şenlikte halkoyunları gösterileri ve çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Şenlikte ayrıca Ihlamur Ağalığı seçimi de yapıldı. 2010 Yılı Ihlamur Ağalığı'nı 5 bin 250 TL ile Osman Çakır kazandı.

Beyoğlu 4. Geleneksel Ihlamur Şenliği Arif Şentürk konseri ile sona erdi. Şenlik sonunda vatandaşlara Tekirdağ Belediyesi tarafından hazırlanan pilav ayran ikram edildi. Şenliğe Şarköy Kaymakamı Nuri Ziya Türkdoğani Tekirdağ Belediye Başkanvekili Ali Kılıç, Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, Tekirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.