Çiftçiler Yarışıyor programına yağmur engeli

Kanal 7 televizyonunda Mahmut Tuncer'in hazırlayıp sunduğu 'Çiftçiler Yarışıyor' programının Haymana'da yapılan canlı yayın çekimleri yağmur engeline

Kanal 7 televizyonunda Mahmut Tuncer'in hazırlayıp sunduğu 'Çiftçiler Yarışıyor' programının Haymana'da yapılan canlı yayın çekimleri yağmur engeline takıldı.

Haymana'da düzenlenen festival çerçevesinde yapılması planlanan canlı yayın programı, sağanak yağış nedeniyle gerçekleştirilemedi. Yağmurun sahneyi basması nedeniyle program iptal edildi.

Canlı olarak saat 21.00'de sunulması planlanan programa yarım saat kala aniden bastıran yağmur, programı izlemeye gelen seyircileri ve set ekibini zor durumda bıraktı. Islanmamak için seyircilerin oturdukları sandalyeleri başlarına doğru çevirerek korunmak istemeleri ilginç görüntülere sahne oldu.

Yarışma için hazırlanan platformda mahsur kalan set ekibi, bir yandan, platform üzerine biriken yağmur sularının cihazların üzerine dökülmesi ile ne yapacaklarını şaşırdılar. Cihazların yağmur suyundan zarar görmemesi için büyük uğraş veren set ekibi, platformun çatısından akan suların önüne kovalar koyarak suyu boşalttılar.