Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Gölbaşı İlçesinde

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gaziantep'in ardından Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesine geldi.

Gaziantep'in Araban ilçesine ziyaretinin ardından Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesi 75. yıl meydanında halka seslendi. Bayanların ve gençlerin yoğunlukta olduğu miting meydanında, 'Durmak Yok, Yola Değil, Sola Devam' pankartı ilgi çekti.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün siyasi parti liderlerini köşke davet etmesine rağmen, Adıyaman mitingini iptal etmeyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sevgi gösterileri sunuldu. Başbakan Kemal sloganları atıldı.
Kemal Kılıçdaroğlu Gölbaşı ilçesinde şöyle konuştu:
"Recep beyin çiftçiyle arası yok. Recep bey çiftçiye ananı al git diyor. Gölbaşından seslenelim. Her Gölbaşılı anasını ve dedesini yanına alacak. Ve millet sandığa gidecek ve AKP'yi sandığa gömecek. Bunun hesabını soracağız. Çiftçi, esnaf, memur, memnun değil. Bu düzenden Allah aşkına kim memnun? Recep Beyin yandaşları memnun. ranttan değil halktan yana çevireceğiz düzeni. Başbakanlık için yetki bende değil, yetki sizde. Her eve alın teri ile kazanılmış aş ve iş girer. AKP dürüst bir parti değil, çünkü
dürüst parti insanların etnik ve inançlarıyla uğraşmaz. İnsan düşünceleriyle, fikirleriyle Allah'ın en değerli varlıktır.
Dürüst, namuslu siyaset istiyorsunuz öylemi. Siz oyunu CHP'den yana kullanın biz size dürüst namuslu bir parlamento kuralım. Onlar siyasette yırtık ayakkabıyla başladılar sonra havuzlu villalarda oturdular. Biz söz veriyoruz yetim hakkı yemeyeceğiz, yetim hakkı yiyenlerden hesap soracağız. Biz halka hesap vermeyi bir görev sayıyoruz. Size hesap vermek boynumuzun borcudur.
Biz halka söz verdiğimiz zaman yerine getireceğiz. Oyla akan kanalizasyon, tarlaya akar, ürüne akar. Nasılsı bu ülkeye temiz siyaseti getireceksen, buralarada getireceğiz. Temiz dürüst siyaset için sandığa gittiğinizde düşünün. Herkese görev düşüyor. Artık Türkiye'nin makus tarihini yeneceğiz. Namuslu dürüst siyaseti getireceğiz. Bu ülkede kardeşçe yaşamak için geliyoruz."