Cihan Haber Ajansı Gündemi

Hakkari'deki terörist saldırıda şehit olan askerler için Van'da uğurlama töreni düzenlenecek. Törene Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Genelkurmay Başk

Hakkari'deki terörist saldırıda şehit olan askerler için Van'da uğurlama töreni düzenlenecek. Törene Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ da katılacak. (11.00)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Gaziantep mitingine katılacak. (16.00)

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, İzmir Bölge Müdürleri ile İzmir Limanı'nda bir araya gelecek. İZBAN çalışmaları hakkında brifing alacak olan Bakan Yıldırım, S.S. Yat ve Tekne İmalatçıları Endüstrisi Toplu İşyeri Kooperatifi ve Aynı Çatı Altındaki Tekne Yat İmalatçıları Derneği'ni ziyaret edecek. (09.30/12.00/13.00)

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, partisinin Mersin ve Adana il kongrelerine katılacak. (11.00/13.30)

ÖSYM tarafından düzenlenen ve üniversite adaylarının katılacağı Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS)'nın ikinci oturumu olan Sosyal Bilimler Sınavı LYS-4 bugün yapılıyor. (10.00)

SPOR

2010 Dünya Kupası gruplarında 2. maçlara F Grubu'ndaki Slovakya-Paraguay ve İtalya - Yeni Zelanda ile G Grubu'ndaki Fildişi Sahili - Brezilya karşılaşmalarıyla devam edilecek. (14.30 / 17.00 / 21.30)