Vederson, resmen Bursasporlu

Bursaspor'un uzun süredir ısrarla renklerine bağlamak istediği Fenerbahçe'nin sol kanat oyuncusu Gökçek Vederson, sonunda Yeşil-Beyazlı kulübün teklifini kabul etti.

 

Bursaspor ' un uzun süredir ısrarla renklerine bağlamak istediği Fenerbahçe ' nin sol kanat oyuncusu Gökçek Vederson , sonunda Yeşil-Beyazlı kulübün teklifini kabul etti .

Vederson ' un menajeri Juan Figer ile dün öğle saatlerinde bir kez daha görüştüğünü ve olumlu cevap aldığını belirten Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam , tecrübeli futbolcu ile bir yılı opsiyonlu 3 yıllık anlaşma sağladıklarını söyledi .
Bursaspor Kulubü ' nden dün yapılan açıklama şöyle : " Başarılı sol kanat oyuncusu ile 3 yıllık anlaşma sağlandı . Fenerbahçe ' nin sol kanat oyuncusu Gökçek Vederson ile 3 yıllık anlaşma sağlanmıştır . " Brezilya asıllı Türk futbolcu Vederson ' un 10 Haziran ' da başlayacak transfer döneminde kendisini Yeşil-Beyazlı yapacak olan resmi sözleşmeye imza atacağı kaydedildi . Bu arada G . Saray ' ın eski futbolcusu Nonda ' yla ilgilenmediklerini açıklayan Ertuğrul Sağlam , Arjantin ' in Tigre takımında santrfor oynayan 28 yaşındaki Carlos Ariel Luna ' nın izledikleri futbolculardan biri olduğunu kaydetti . Lig TV ' ye konuşan başarılı teknik adam , transferde titiz davrandıklarını ve hiçbir oyuncularını bırakmak istemediklerini ifade ederek , her bölgeye takviye yapmayı düşündüklerini de anlattı .

Zaman