'Superbrands' Türkiye Listesi Açıklandı

Superbrands tarafından, 1993 yılından bu yana dünya çapında uygulanan ve bugün 86 ülkede faaliyet gösteren Superbrands (Süper Markalar) listesinin Türkiye sonuçları açıklandı.

'Superbrands' Türkiye Listesi Açıklandı
  Tü ; rkiye ' de 2005 yılından bu yana iki yılda bir yapılan Superbrands ( Sü ; per Markalar ) listesinin 2010 yılı sonuç ; larına gö ; re , Ağaoğlu listeye giren tek inşaat ve gayrimenkul şirketi oldu .
Tü ; keticilerin , bilinç ; li veya bilinç ; altı arzuladıkları , tanıdıkları ve bir ü ; cret ö ; deyerek sahip olmak istedikleri duygusal ve fiziksel avantajları , diğer markalara gö ; re ç ; ok daha yü ; ksek oranda sunan markalar olarak tanımladığı sü ; per markalar ; marka değerinin ö ; lç ; ü ; mü ; ve tü ; ketici ile marka ilişkisini değerlendirmeye yö ; nelik yaptığı ç ; alışmalar sonucunda belirleniyor . Bu verilerden yola ç ; ıkarak oluşturulan geniş bir listenin bir jü ; ri tarafından ö ; n elemeden geç ; irilmesiyle oluşan son listedeki markalar İstanbul ,
Ankara ve İzmir ' de 18-56 yaş arasında ve tü ; m SES gruplarında bin 635 kadın ve erkekle yapılan araştırmalarda son halini aldı .
Ağaoğlu ' nun Tü ; rkiye ' nin Sü ; per Markalar listesinde yer alan tek inşaat ve gayrimenkul markası olmasını değerlendiren Ağaoğlu Şirketler Grubu Yö ; netim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu , ' Biz inşaat sektö ; rü ; nde markasına en ç ; ok yatırım yapan , mü ; şterisiyle en ç ; ok yü ; z yü ; ze gelen ve toplumla ilişkileri en yü ; ksek dü ; zeyde olan şirketiz . Markalı konut trendini başlatmaktan , ekonomik krizde yatırım yapmaya kadar sektö ; rde her zaman ç ; ok ciddi sorumluluklar alan ve konutta birç ; ok yeniliğe imza atan bir marka olduk . Yapılan
araştırmalarda Ağaoğlu ' nu sü ; per marka olarak takdir eden halkımıza ve jü ; ride bulunan sektö ; r liderlerine tü ; m ç ; alışma arkadaşlarım adına teşekkü ; r ediyorum ' dedi .