Seyfi Oktay Yoğun Bakımdan Çıktı Ankara

-SEYFİ OKTAY YOĞUN BAKIMDAN ÇIKTI ANKARA (A.A) - 02.06.2010 - 'ERGENEKON' SORUŞTURMASI KAPSAMINDA GÖZALTINA ALINAN VE YÜKSEK TANSİYON NEDENİYLE HAS-S

 

-SEYFİ OKTAY YOĞUN BAKIMDAN ÇIKTI

ANKARA ( A . A ) - 02 . 06 . 2010 - ' Ergenekon ' soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve yüksek tansiyon nedeniyle hastaneye yatırılan eski Adalet Bakanı Seyfi Oktay ' ın , tedavi gördüğü Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-i Sina Hastanesi Acil Servis Kroner Yoğun Bakım Ünitesi ' nden çıkarılarak , hastanede farklı bir klinikte tedavi altına alındığı öğrenildi .

Yüksek tansiyon nedeniyle hastaneye yatırılan ve Acil Servis Kroner Yoğun Bakım Servisi ' nde tedaviye alınan Oktay ' ın , bugün öğle saatlerinde ilgili birimden çıkarıldığı ve farklı bir klinikte tedavisine devam edildiği öğrenildi .

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinde dün sabah saatlerinde gözaltına alınan Oktay ' ın , Keçiören ve Beysukent ' teki evleri ile Gaziosmanpaşa ' daki bürosunda arama yapılmıştı .

Oktay daha sonra polis ekiplerince , sağlık kontrolü için Keçiören ' deki Adli Tıp Kurumu ' na götürülmüş , sağlık kontrolünün ardından , Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-i Sina Hastanesi ' ne sevk edilmiş ve hastanede yatarak tedavi edilmesine karar verilmişti .

02 . 06 . 2010 13 : 37 : 53