Öğrencilere ecdat yadigarı yerler gezdirildi
Dörtyol Özel Gümüş İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencileri aileleri ve sınıf öğretmenleri Mustafa Ekici ve Ayşe Ekici ile İstanbul'da ecdat yadigarı yer
Dörtyol Özel Gümüş İlköğretim Okulu 4 . sınıf öğrencileri aileleri ve sınıf öğretmenleri Mustafa Ekici ve Ayşe Ekici ile İstanbul ' da ecdat yadigarı yerleri gezdiler .
;
Sınıf öğretmeni Mustafa Ekinci , " Ulu önder Atatürk ' ün ' Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde güç bulacaktır . ' sözünden aldığımız ilhamla öğrencilerimiz için böyle bir etkinlik düzenledik . " dedi . ;
Ekinci gezi kapsamında Akvaryum , Fetih Müzesi , Fatih Camii , Harbiye , Miniatürk , Eyüp Sultan , Halit Paşa Konağı , Topkapı Sarayı , Sultan Ahmet Camii , Ayasofya ve yat turu yaptıklarını sözlerine ekledi .
