Ödemişli Dağcılar Hasan Dağı Zirvesi'nde

Türkiye Dağcılık Federasyonu (TDF)'nun 29-30 Mayıs tarihlerinde düzenlemiş olduğu Aksaray Hasan Dağı zirve tırmanışına Ödemişli dağcılar da katıldılar.

Ödemişli Dağcılar Hasan Dağı Zirvesi'nde
  Aksaray İli Valilik önünde yapılan Hasan Dağı zirve tırmanışı Atatürk anıtına çelenk sunumu , saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Ümit Uztürk ' ün konuşmasıyla tamamlandı . İzmir Dokuz Eylül Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Derneği üyesi Ödemişli dağcılardan ; Mümtaz Saygı , Nuri Zeyrek , Salim Taşbaş , ilhan Biçer ve Şefik Canyurt da Hasan Dağı zirve tırmanışını başarıyla tamamladılar . Ödemişli dağcılar Ödemiş Belediyesi imzalı " Sağlıklı Bir Yaşam İçin , Doğada Yürümeyi seçiyoruz " yazılı pankartını zirveye taşıyarak Ödemiş ' in adını duyurdular . Türkiye Dağcılık Federasyonu ( TDF ) organizasyon kurul üyesi Bursa Doğa Sporları İhtisas Kulübü ' nden Korkut Güven , Hasan Dağı zirve tırmanışına rehberlik etti . Hasan Dağı zirve tırmanışına , İzmir Dokuz Eylül Dağcılık Ve Doğa Sporları Kulübü Derneği , İzmir Karşıyaka ' dan Kardela , Dağcılık ve Doğa Sporları , İzmir Simrina Dağcılık ve Doğa Sporları , Aksaray Yavuz Sultan Selim Kulübü , Kocaeli ' nden Zeytin Dağcılık ve Doğa Sporları kulübü , Bursa ' dan Bursa Doğa Sporları İhtisas Kulübü ( BUDAK ) , Balıkesir ' den İDA Dağcılık ve Doğa Sporları ile Antalya Toroslar Doğa Sporları Kulübü ( TODOSK ) üyesi dağcıları katıldılar .
Hasan Dağı zirvesi tırmanışına rehberlik eden Korkut Güven ; " Hasan Dağı zirve tırmanışını yurdumuzun değişik yerlerinden gelen kulüp üyesi 54 dağcı sporcu başarılı bir şekilde gerçekleştirmiştir . Zirve tırmanışını katılan dağcı sporcularımıza kutlar , başarılarının devamını dileriz " dedi .